Contact
Naam
Thuisverpleging Vanslembrouck Annik
Adres
Roodkapjesstraat 7
Plaats
Gistel
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Thuisverpleging Vanslembrouck Annik uw team zelfstandige thuisverpleging professionals in Gistel

Welkom bij Thuisverpleging Vanslembrouck Annik in Gistel waar we klaar staan om u verder te helpen met een warm hart voor zorgen. Reken op onze ervaring, expertise en passie als u behoefte heeft aan thuisverpleging aan huis. We zijn een team professionals actief in zelfstandige thuisverpleging en bieden u thuisverpleging 24/7. Onze warme, gediplomeerde verpleegkundigen en zeer ervaren verpleegkundigen nemen onder meer uw hygiënische zorg, palliatieve zorg, wondzorgen en compressietherapie uit handen. Reken op onze thuisverpleegsters voor zorg op maat en zorg aan huis. 

Over Thuisverpleging Vanslembrouck Annik in Gistel

Thuisverpleging met een hart, een groot hart! We vertellen u graag iets meer over ons. Met ervaren verpleegkundigen en jong talent komen we u helpen. Kwaliteit, flexibiliteit en discretie daar staan we voor. Bij Thuisverpleging Vanslembrouck Annik krijgt u niet zomaar iemand over de vloer. U krijgt een zorgzame, betrouwbare en enthousiaste hulpverlener die wil meebouwen aan de hulp en zorg van morgen. We hanteren een persoonlijke aanpak en bieden u zorg op maat. U kunt beroep doen op ons in regio Gistel, Oudenburg, Oostende en Eernegem. Staat uw gemeente niet vermeld? Geen probleem, neem eenvoudig contact met ons op en we helpen u graag verder. 

Uw zelfstandige thuisverpleging en zorgprofessionals

Voor al uw thuiszorg en verpleging aan huis bent u bij onze zorgprofessionals in de juiste handen. Van inspuitingen, het plaatsen van sondes en sondevoeding, hygiënische zorgen, palliatieve zorgen, stervensbegeleiding, het aan- en afkoppelen van chemo, wondzorg en meer kunt u rekenen op een huisbezoek en hulp van onze zelfstandige verpleegsters. U betaalt niets, en ja, dat leest u goed! We maken deel uit van het systeem 'derde betaler', indien u aangesloten bent bij een mutualiteit, brengen we alles direct bij uw mutualiteit in rekening. We werken met alle mutualiteiten en proberen u zo nog verder te ontzorgen.

Onze zorgdiensten in West-Vlaanderen

Welkom bij Thuisverpleging Vanslembrouck Annik waar we klaar staan om u verder te helpen met een warm hart voor zorgen. Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een kennismakingsafspraak voor onze zorgdiensten. We staan klaar voor uw behoefte aan:

  • Thuisverpleging aan huis
  • Zelfstandige thuisverpleging
  • Thuisverpleging 24/7
  • Verpleegkundigen
  • Ervaren verpleegkundigen
  • Hygiënische zorg
  • Palliatieve zorg
  • Wondzorgen
  • Compressietherapie
  • Thuisverpleegsters

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een kennismakingsafspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Zelfstandige thuisverpleging Gistel, West-Vlaanderen

Trefwoord
Thuisverpleging aan huis, Zelfstandige thuisverpleging, Thuisverpleging 24/7, Verpleegkundige, Ervaren verpleegkundigen, Hygiƫnische zorg, Palliatieve zorg, Wondzorgen, Compressietherapie, Thuisverpleegster
Rubriek
Thuiszorg, Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier, Thuisverpleging
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact