Contact
Naam
Eetcafe Dabdij
Adres
St. Bernardse steenweg 10
Plaats
Hemiksem
Provincie
Antwerpen
Social Media

Welkom bij Eetcafé d'Abdij: het leukste en gezelligste sportcafé in groot Antwerpen!

We nodigen iedereen uit: kom snel eens aan bij het heerlijke, gezellige en beste sportcafé in Antwerpen! Welkom bij Eetcafé d'Abdij in Hemiksem waar u een fietsvriendelijk café vindt en uitstekende locatie voor een koffiepauze in een fietscafé, om te genieten van ons café met open terras en voortreffelijk Belgisch biercafé. U komt terecht in een gezellig café, een warm en gastvrij café en ook zeker een knus café in Antwerpen. Geniet in het sportcafé met bier en snacks of geniet op het buitenterras met zitplaatsen voor u en uw hele gezel. Waar wacht u nog op? Kom direct eens aan bij Eetcafé d'Adbij, waar een heerlijke tijd op u wacht!

Gezellig cafe Hemiksem, Antwerpen

Ontspan en proef het leven bij Eetcafé d'Abdij 

Eetcafé d'Abdij in Hemiksem staat gelijk aan een genot voor alle zintuigen! We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden. Ons vriendelijke personeel zorgt ervoor dat u zich thuis voelt en dat u kunt genieten van een geweldige ervaring in ons eetcafé. Onze uitgebreide menukaart biedt voor elk wat wils. Van warme gerechten tot fingerfood, soepen, salades en nog veel meer. Onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en onze ervaren koks zorgen ervoor dat elk gerecht perfect wordt geserveerd. In onze bar hebben wij een uitgebreide selectie van dranken waaronder bier, wijn, cocktails en sterke dranken. Onze enthousiaste en ervaren barmedewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte drankjes die passen bij uw smaak en voorkeur.

Het gezelligste sportcafé in Hemiksem en Antwerpen

Bent u op zoek naar een leuke en ontspannende plek om te genieten van heerlijk eten, drinken en vooral ook veel sportentertainment? Kom dan snel eens langs. Ons team van Eetcafé d'Abdij staat klaar om u te laten genieten van een heerlijke maaltijd en drankjes, terwijl u zich vermaakt met onze diverse tafelvoetbal en dartborden. We worden niet voor niets aangerekend als het beste sportcafé in Antwerpen! Kom langs voor een heerlijke pauze in ons fietscafé. En is er een groots sportevent? Reken er dan op dan Eetcafé d'Abdij u voorziet van de beste omstandigheden, zodat u van ieder moment van het event kan genieten en u tegelijkertijd verwend wordt met beste lekkernijen!

Een aanbod om van te genieten en te smullen!

Eetcafé d'Abdij: het beste sportcafé in Antwerpen nodigt u van harte uit te komen genieten, smullen en lachen! Ons menu biedt een verscheidenheid aan smaken en ervaringen, zodat u uw zintuigen kunt verwennen. Waar wacht u nog op? Kom vandaag nog langs om te proeven en te genieten van ons onweerstaanbaar fijne aanbod van:

  • Fietsvriendelijk café
  • Koffiepauze in een fietscafé
  • Café met open terras
  • Belgisch biercafé
  • Gezellig café
  • Warm en gastvrij café
  • Knus café in Hemiksem
  • Sportcafé met bier en snacks
  • Buitenterras met zitplaatsen

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, over events en voor het maken van een reservering voor grote groepen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Sportcafe Hemiksem, Antwerpen

Trefwoord
Beste sportcafé in, Fietsvriendelijk café, Koffiepauze in een fietscafé, Cafe met open terras, Belgisch biercafé, Gezellig cafe, Warm en gastvrij café, Knus café in, Sportcafé met bier en snacks, Buitenterras met zitplaatsen
Rubriek
Eetcafés, Taverne, Bistro
Openingstijden
Ma gesloten
Di gesloten
Wo 11.30 - 00.00
Do 11.30 - 00.00
Vr 11.30 - 00.00
Za 11.30 - 00.00
Zo 11.30 - 00.00
Contact