Contact
Naam
Thuisverpleging Viefke
Adres
Stoffelstraat 23
Plaats
Moerbeke (Geraardsbergen)
Provincie
Oost-Vlaanderen

Thuisverpleging Viefke in Moerbeke Geraardsbergen uw particuliere verpleegkundige aan huis

Heeft u na een ongeval of operatie verpleging aan huis nodig, zodat u sneller uit het ziekenhuis kan of heeft u structurele zorg aan huis nodig? Reken dan op Thuisverpleging Viefke in Moerbeke Geraardsbergen. Ons team particuliere verpleegkundigen staat klaar voor uw hygiënische zorg, palliatieve zorg, wondverzorging en als diabetes educator. 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u voor palliatieve begeleiding een beroep op onze ervaren verpleegkundigen doen voor professionele thuiszorg met een warm hart voor zorgen en uw omgeving. We vertellen u graag meer over onze zelfstandige verpleegkundigen, onze werkwijze en ons aanbod aan zorgdiensten. Lees verder of neem eenvoudig contact met ons op.  

Thuisverpleging Viefke in Moerbeke

Thuisverpleging Viefke in Moerbeke is een team enthousiaste, professionele en ervaren verpleegkundigen. We staan dagelijks klaar om verder te helpen en werken met een persoonlijke aanpak. Zo leren we u en uw zorgbehoefte graag kennen tijdens een persoonlijk gesprek waarin we uitvoerig met u doornemen wat uw wensen zijn qua zorg, maar ook uw persoonlijke wensen en voorkeuren. We zullen nu eenmaal vaak bij u thuis komen en doen dit op een voor u zo prettig mogelijke manier. 

Particuliere verpleegkundige in Oost-Vlaanderen

We zijn een groep particuliere verpleegkundigen, die hun ervaring en passie voor u inzetten. Het grote voordeel van Thuisverpleging Viefke is dat u altijd hetzelfde vertrouwde gezicht ziet. Bij palliatieve zorgen staan we dag en nacht voor u klaar en zien u en uw omgeving twee vertrouwde gezichten, waardoor we de beste zorgverlening kunnen bieden die past bij u en uw omgeving. We proberen u op ieder gebied te ontzorgen, ook als het gaat om administratie, en werken met de derde-betalersregeling. Dit houdt in dat we rechtstreeks factureren aan uw mutualiteit, zodat u hier geen omkijken naar heeft en geen vooruitbetalingen hoeft te doen. 

Onze zorgdiensten in de regio Geraardsbergen

We nodigen u van harte uit eenvoudig contact met ons team van Thuisverpleging Viefke op te nemen. We zijn werkzaam in de regio Geraardsbergen en maken graag een kennismakingsafspraak met u en uw omgeving om uw wensen en zorgen met u door te nemen. Aarzel daarom niet met vragen, voor meer informatie en voor het inplannen van een afspraak. U bent bij ons zeer welkom als u behoefte heeft aan:

  • Particuliere verpleegkundige
  • Hygiënische zorg
  • Palliatieve zorg
  • Wondverzorging
  • Diabetes educator
  • Palliatieve begeleiding
  • Ervaren verpleegkundigen
  • Professionele thuiszorg
  • Zelfstandige verpleegkundige

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een kennismakingsafspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Particuliere verpleegkundige Moerbeke (Geraardsbergen), Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Particuliere verpleegkundige, Hygiƫnische zorg, Palliatieve zorg, Wondverzorging, Diabetes educator, Palliatieve begeleiding, Ervaren verpleegkundigen, Professionele thuiszorg, Zelfstandige verpleegkundige
Rubriek
Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact