Contact
Naam
Te-ss Cleaning
Adres
Nachtegalenstraat 10
Plaats
Linden (Lubbeek)
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Ga naar Te-ss Cleaning in Linden (Lubbeek),Vlaams-Brabant, voor professionele schoonmaakdiensten 

Bij Te-ss Cleaning in Linden (Lubbeek) zijn we er trots op dat we diverse professionele schoonmaakdiensten aan onze bestaande en nieuwe klanten mogen aanbieden. Wij worden gezien als het meest professionele schoonmaakbedrijf van Vlaams-Brabant en wij doen er elke dag weer alles aan om deze titel te behouden. Wij zijn begonnen met dakgoten uitkuisen, en kunnen inmiddels ook worden ingeschakeld voor bijvoorbeeld de schoonmaak van dakgoten en het ontstoppen van dakgoten. Ook voor zetelreiniging en de schoonmaak van sanitaire ruimtes bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

Wat houden onze professionele schoonmaakdiensten in?

Iedereen die op zoek is naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Vlaams-Brabant weet dat ze op de services van Te-ss Cleaning in Linden (Lubbeek) kunnen vertrouwen. Al vele jaren maken wij bij zowel particulieren als bedrijven schoon. Een greep uit ons veelzijdige aanbod

  • Professionele schoonmaakdiensten
  • Professionele schoonmaakbedrijf
  • Schoonmaak van dakgoten
  • Ontstoppen van dakgoten
  • Zetelreiniging
  • Schoonmaak van sanitaire ruimtes
  • Dakgoten uitkuisen

Wij zijn zeer ervaren met zetelreiniging in Vlaams-Brabant

U kiest de meubels in uw huis zorgvuldig uit en wilt hier dan ook zo lang mogelijk van genieten. Doordat u veel gebruik maakt van de zetels, stoelen en banken in uw woning krijgen deze vaak veel te verduren. U kunt hierbij denken aan etensresten, vloeistoffen en andere ongelukjes. Dit alles kan resulteren in vlekken, kringen of vieze geurtjes. Bij Te-ss Cleaning in Linden (Lubbeek) reinigen we al uw zetels, stoelen en banken met de juiste technieken en middelen. Ons ervaren team kan bijna elk probleem voor u oplossen. Bovendien zijn wij snel, professioneel en betrouwbaar waardoor u deze klus met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Al uw sanitaire ruimtes in Linden (Lubbeek) blinkend schoon

Sanitaire ruimtes, ze zijn te vinden in horecagelegenheden en bedrijfspanden en ook op evenementlocaties en in bijvoorbeeld kerken. We kunnen er niet zonder, maar tegelijkertijd kunnen ze ook een bron van bacteriën zijn. Als u wilt voorkomen dat mensen ziek worden na een bezoekje aan uw sanitaire ruimte, en wilt u daarnaast een goede indruk achterlaten op uw gasten, dan kunt u Te-ss Cleaning uit Linden (Lubbeek) inschakelen voor het reinigen van deze ruimtes. Dankzij onze gecertificeerde medewerkers die schoonmaken met professionele machines en materialen, zullen uw sanitaire ruimtes na onze poetsbeurten gegarandeerd blinkend schoon zijn.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Te-ss cleaning in Linden (Lubbeek). U kunt ook het contactformulier invullen.

Professionele schoonmaakdiensten Linden (Lubbeek), Vlaams-Brabant

Trefwoord
Professionele schoonmaakdiensten, Professionele schoonmaakbedrijf, Schoonmaak van dakgoten, Ontstoppen van dakgoten, Zetelreiniging, Schoonmaak van sanitaire ruimtes, Dakgoten uitkuisen
Rubriek
Schoonmaakbedrijven, Tapijtreiniging, Ruitenwassers
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact