Contact
Naam
Bloemen en Planten Ostyn
Adres
Werkenplein 33
Plaats
Kortemark
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Bloemen en Planten Ostyn in Kortemark, voor de mooiste verse bloemen, kamerplanten en seizoensdecoratie

Wordt u ook zo blij van een mooi boeket in huis? Ga dan snel langs bij Bloemen en Planten Ostyn in Kortemark. In onze winkel vindt u een breed assortiment verse bloemen en een ruim aanbod kamerplanten en terrasplanten. Heeft u een mooie plant uitgekozen? Kijk dan direct eventjes bij onze bloempotten in diverse stijlen. Ook voor leuke seizoensdecoratie, boomschors en sfeervolle theelichten, bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien verkopen wij ook compost, brandhout en pallets. Ons team staat zes dagen per week klaar om u hartelijk te verwelkomen.

Kamerplanten voor elke smaak in Kortemark

Met kamerplanten brengt u gezelligheid en sfeer aan in uw woning. Er is een kamerplant passend bij elke denkbare stijl. Voor een tropische look, kiest u bijvoorbeeld voor een gatenplant, een olifantsoor of een forsteriana palm. Bent u wat kleiner behuisd? Dan passen de pannenkoekenplant, een koffieplant en verschillende cactussen vast wel in uw interieur. Kiest u liever voor bloeiende kamerplanten? Dan is de lepelplant of de flamingoplant een goede optie. Zoveel verschillende smaken, zoveel planten. Kom gezellig bij ons kijken, er is vast een plant die past bij uw voorkeur.

Bloemen en decoratie in West-Vlaanderen

Gaat u naar een verjaardag, op ziekenbezoek, bij iemand eten of wilt u iemand feliciteren? Dan zit u met bloemen altijd goed. Een boeket bloemen past bij elke gelegenheid, als teken van liefde en troost. In onze winkel vindt u prachtige bloemen waar we een mooi boeket mee kunnen samenstellen voor u en reeds kant-en-klare boeketten. Wilt u het cadeau extra feestelijk maken? Kies er dan een mooi sfeerlicht of decoratieartikel bij uit. Dan zorgen wij voor een mooie verpakking. 

Wij zijn zes dagen per week geopend

Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij dagelijks geopend tussen 09:00 en 18:00 uur. Op zondagen kunt u zelfs tussen 10:00 en 12:00 uur bij ons binnen wandelen. Zo is er altijd wel een geschikt moment voor u om naar onze winkel te komen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Boomschors
  • Theelichten
  • Compost
  • Brandhout
  • Pallets
  • Verse bloemen
  • Kamerplanten
  • Terrasplanten
  • Seizoensdecoratie
  • Bloempotten

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Kamerplanten Kortemark, West-Vlaanderen

Trefwoord
Boomschors, Theelichten, Compost, Brandhout, Pallets, Verse bloemen, Kamerplanten, Terrasplanten, Seizoensdecoratie, Bloempotten
Rubriek
Bloemen en planten, Potgrond, Bloemisterij, Decoratie, Tuindecoratie
Openingstijden
Ma gesloten
Di 09:00 - 18:00
Wo 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vr 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 18:00
Zo 10:00 - 12:00
Contact