Contact
Naam
E&R Group
Adres
Verbindingsstraat 19
Plaats
Beringen
Provincie
Limburg
Website
Social Media

Voor professionele snoeiwerken en kasseien leggen in Limburg gaat u naar E&R Groep in Beringen

Bij E&R Groep in Beringen vindt u de beste tuinaannemer in de buurt. Met ons groene hart en onze groene vingers pakken wij elke tuinklus, klein en groot, met beide handen aan. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld snoeiwerken, kasseien leggen en het plaatsen van afsluitingen. Daarnaast kunnen wij uw oprit laten aanleggen, uw terras laten aanleggen en uw gazon laten aanleggen. Ook voor tuin laten betegelen, tuin laten renoveren en tuinhuis laten maken kosten bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij volgens een vooraf opgesteld plan werken, kunt u de vorderingen zelf volgen en komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Terras laten aanleggen Beringen, Limburg

Wat kunnen onze vakmensen in Beringen voor u betekenen?

Zowel particulieren als bedrijven en nutsvoorzieningen kunnen gebruik maken van de diensten en services van E&R Groep uit Beringen. Wij werken in een straal van 500 km rondom de gemeente en bieden onder andere

Geniet van de ruimte om uw woning met onze tegelwerken

Denk u eens in: na een lange dag hard werken parkeert u uw auto veilig op uw strak aangelegde oprit om vervolgens te genieten op uw geweldige terras van een koud of een warm drankje. E&R Groep uit Beringen kan deze dromen voor u waarmaken want wij kunnen zowel uw oprit als uw terras aanleggen. Wij hebben reeds vele jaren ervaring op mogen doen met alle soorten materialen, en kunnen u daardoor tevens adviseren over het materiaal dat het beste bij uw situatie past. Wacht dus niet te lang en neem snel contact met ons op.

Voor alle maten snoeiwerken in Beringen en omgeving

Bomen zijn een prachtige aanvulling op uw tuin. Ze zijn niet alleen goed voor de biodiversiteit, maar zorgen ook voor zuivering van de lucht en ze spelen een belangrijke rol in de waterhuishouding. De grootste reden waarom mensen kiezen voor bomen in hun tuin is echter omdat ze mooi zijn om te zien. Bomen zijn er helaas niet alleen om van te genieten, ze moeten ook onderhouden worden, en dit kan soms een behoorlijk grote klus zijn. Schakel daarom E&R Groep uit Beringen in voor het uitvoeren van snoeiwerken en geniet enkel van de lusten en niet van de lasten.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met E&R Groep uit Beringen. U kunt ook het contactformulier invullen.

Kasseien leggen Beringen, Limburg

Trefwoord
Oprit laten aanleggen, Terras laten aanleggen, Afsluitingen, Tuin laten betegelen, Tuin laten renoveren, Snoeiwerken, Tuinhuis laten maken kosten, Gazon laten aanleggen, Kasseien leggen, Tuinaannemer in de buurt
Rubriek
Grondwerken, Tuinaanleg & -onderhoud, Klinkerwerken, Parkings en Opritten, Bestratingen en Bestratingswerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact