Contact
Naam
Kine Crollet
Adres
Berlaarsesteenweg 53
Plaats
Kessel (Nijlen)
Provincie
Antwerpen
Social Media

Zoekt u een ervaren en professionele kinesist in de buurt van Antwerpen? Kom dan naar Kine Crollet in Kessel Nijlen

Heeft u een blessure, een ongeval gehad of moet u revalideren na een operatie? Dan bent u bij Kine Crollet in Kessel Nijlen aan het juiste adres voor kinesitherapie en verpleging. We zijn een ervaren en professionele kine praktijk met een persoonlijke aanpak. We bieden u cardiale revalidatie, orthopedische revalidatie, algemene kinesitherapie, manuele kinesitherapie, sport kine, massages en dry needling. Kine Crollet is uw kinesist in de buurt die u graag verder helpt naar een klacht- en pijnvrije toekomst.

Kinesist in de buurt in Antwerpen

Kinesitherapie betekent de zorg voor uw lichaam via beweging. Elke behandeling bij kinesitherapie heeft als doel om acute of chronische bewegingsproblemen te laten verdwijnen of zoveel mogelijk te herstellen. Door gebruik te maken van fysische middelen zoals manuele druk, koude, warmte en (zachte) elektrische stromen, en technische middelen helpt kinesitherapie u opnieuw vooruit. Onze visie op kinesitherapie is dat deze de balans tussen lichaam en geest zo optimaal mogelijk moet ondersteunen. We streven hierbij naar een individuele aanpak, kinesitherapie op maat van het individu. Belangrijk hierbij is de multidisciplinaire aanpak en de communicatie met de huisarts en andere zorgverleners.

Onze diensten en kinesitherapieën vanuit Kessel

Kine Crollet biedt u de mogelijkheid voor kine aan huis tot het einde van dit jaar zal. Dan zal onze praktijk in Kessel onze thuisbasis zijn, dit uit praktisch oogpunt, want hier bieden we u behandelruimten met privacy en een oefenruimte voorzien van de nodige professionele toestellen (krachttoestellen, verticaal trekapparaat, uitgebreid pakket aan oefenmateriaal voor stabilisatie en balans). We staan voor u klaar om u verder te helpen met:

  • Kinesitherapie
  • Verpleging
  • Cardiale revalidatie
  • Orthopedische revalidatie
  • Algemene kinesitherapie
  • Manuele kinesitherapie
  • Sport kine
  • Kinesist in de buurt
  • Massages
  • Dry needling

Verpleging door Kine Crollet

Kine Crollet biedt u meer! Met ruime ervaring in de neurologische en cardiale afdeling in het ziekenhuis bieden we u ook verpleging (aan huis) aan. De verpleegkundige zorg is steeds in combinatie met de nood aan kinesitherapie. Met ruime kennis van wond- en stomazorg, medicatie, inspuitingen en technische zorgen kunt u daarom voor uw verpleging een beroep op ons team doen en dan verzorgen we ook uw kinesitherapie, zodat we er alles aan doen om u verder te helpen naar een klacht- en pijnvrije toekomst. Mogen we u hier eens meer over vertellen? 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Kinesist in de buurt Kessel (Nijlen), Antwerpen

Trefwoord
Kinesitherapie, Cardiale revalidatie, Orthopedische revalidatie, Algemene kinesitherapie, Manuele kinesitherapie, Sport kine, Kinesist in de buurt, Dry needling, Kinesio taping
Rubriek
Verpleging aan huis, Massage, Kinesitherapeuten, Kinesist, Verpleegkundige - particulier
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact