Contact
Naam
Hoet Gevelreno
Adres
Pottebezemstraat 77
Plaats
Koekelare
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Uw gevel laten reinigen, kaleien en renoveren doet u bij: Hoet Gevelreno in Koekelare

Ziet de gevel van uw woning er niet meer al te fraai uit? Schakel dan de professionals in van Hoet Gevelreno uit Koekelare. U kunt door ons op deskundige wijze uw complete gevel laten reinigen. Ook kan onze spuitkurk plaatser isolerende spuitkurk op de gevel aanbrengen en kunt u door ons kaleien laten plaatsen. Bovendien verzorgen wij het schilderen van de gevel, komen wij verouderd voegwerk wegwerken, steenstrips aanbrengen buiten en verzorgen we tevens het onderhoud van voegwerk. Wilt u ook het mos verwijderen van dak? Dan kunt u uw dak laten schoonmaken door ons vakkundige team. Daarnaast komen wij uw dak coaten na reiniging. Voor een stralend aangezicht van uw woning, belt u met Gevelreno uit Koekelare.

Schilderen van de gevel Koekelare, West-Vlaanderen

Uw gevel laten reinigen in Koekelare

Elke gevel zal na verloop van tijd verkleuren en er minder mooi uitzien. Door uw gevel te laten onderhouden en reinigen, ziet uw woning er weer uit als nieuw. Wij reinigen zowel poreuze stenen als hard natuursteen zonder zandstralen. Dankzij de jarenlange ervaring van onze teamleden, kunnen wij u een duurzaam en kwalitatief resultaat garanderen. Bij Hoet Gevelreno hanteren we geen lange wachttijden en bieden we tot 10 jaar garantie, afhankelijk van het uitgevoerde werk. Belt u ons gerust eens op voor een vrijblijvende offerte op maat en meer informatie over onze scherpe prijzen.

Spuitkurk op gevel in West-Vlaanderen

Wilt u uw gevel beschermen tegen weersinvloeden en tegelijkertijd genieten van extra isolatie? Dan is spuitkurk een uitstekende optie. Uw gevel wordt met ecologisch spuitkurk waterbestendig gemaakt, waardoor vocht geen kans meer krijgt naar binnen te dringen. Vanwege de dampopen eigenschappen van spuitkurk, ontstaat er geen condensvorming binnenshuis. Het materiaal is niet alleen toepasbaar op bakstenen, maar kan ook gebruikt worden op beton, hout en andere materiaalsoorten. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden en voordelen tijdens een persoonlijke kennismaking bij u op locatie.

Ook voor een stralend schoon dak

Met ons ruime dienstenpakket, pakken wij niet alleen gevels aan, maar ook daken maken wij weer helemaal spic en span met onze reinigingsdienst. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor onder andere de volgende diensten:

  • Spuitkurk plaatser
  • Gevel laten reinigen
  • Kaleien laten plaatsen
  • Schilderen van de gevel
  • Verouderd voegwerk wegwerken
  • Steenstrips aanbrengen buiten
  • Dak laten schoonmaken
  • Dak coaten na reiniging
  • Onderhoud van voegwerk
  • Mos verwijderen van dak

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Gevel laten reinigen Koekelare, West-Vlaanderen

Trefwoord
Spuitkurk plaatser, Gevel laten reinigen, Kaleien laten plaatsen, Schilderen van de gevel, Verouderd voegwerk wegwerken, Steenstrips aanbrengen buiten, Dak laten schoonmaken, Dak coaten na reiniging, Onderhoud van voegwerk, Mos verwijderen van dak
Rubriek
Voegwerken, Gevelrenovatie, Gevelwerken, Reiniging, Dakreiniging
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact