Contact
Naam
Bakkerij Vangronsveld
Adres
Maastrichterpoort 7
Plaats
Bilzen
Provincie
Limburg
Social Media

Bakkerij Vangronsveld in Bilzen, uw warme bakker in de buurt voor het lekkerste ambachtelijke brood en banket

Bent u op zoek naar een bakkerij met heerlijke artisanale producten? Ga dan zeker eens langs bij Bakkerij Vangronsveld in Bilzen. In onze bakkerij vindt u een keur aan broodspecialiteiten, seizoenschocolade en smaakvolle koffiekoeken. Probeert u eens onze huisgemaakte Hasseltse speculaas, of wat dacht u van onze smakelijke verse vlaai en ander vers gebak? Zalig voor bij de koffie. Ook kunt u een keuze maken uit onze huisbereide confituur. Wilt u iemand verrassen? Dan leveren wij uw taart op bestelling, maar ook rijk gevulde ontbijtmanden op bestelling. Wij zien u graag binnenkort, bij uw warme bakker in de buurt; Bakkerij Vangronsveld.

Warme bakker in de buurt Bilzen, Limburg

Warme bakker in de buurt in Bilzen

Als warme bakker zijn wij dagelijks vroeg uit de veren om voor onze klanten de lekkerste verse broden te bakken. Met onze passie voor brood en banket, proberen we u steeds te verrassen met pure smaken. Zo vindt u in ons seizoensgebak doorlopend andere vruchten uit het seizoen en verkopen we artisanale streekproducten als Bilzerse kattentongen en Mikkeman. Wanneer u iets te vieren heeft, doen we ons uiterste best uw feest compleet te maken met versgebakken taarten voor elke gelegenheid. Heeft u persoonlijke wensen voor uw taart? Dan houden we hier van harte rekening mee.

2.png - Bakkerij Vangronsveld, Bilzen

Feestgebak in de regio Limburg

Organiseert u een feestje? Dan vieren we dat graag een beetje met u mee. Het team van Bakkerij Vangronsveld maakt met veel plezier een verrassing gateau voor acht tot tien personen, met een leuke verrassing in de taart. U kiest zelf uit een vulling van slagroom en vers fruit, of huisgemaakte vanille of mokka crème au beurre. De taart wordt feestelijk afgewerkt met een vuurwerkje en kan tot een afstand van vijf kilometer bij u thuisbezorgd worden. U bestelt deze taart gemakkelijk online. 

Broodspecialiteiten Bilzen, Limburg

Ook voor bedrijven en bijeenkomsten

Organiseert u een netwerkbijeenkomst, teambuildingsdag of bedrijfsfeest? Neem dan eventjes contact met ons op voor heerlijke koffiekoeken, onze gebakspecialiteiten, en knapperige broodjes voor de lunch. Onze klanten kunnen bij ons genieten van o.a. de volgende producten:

  • Warme bakker in de buurt
  • Seizoenschocolade
  • Hasseltse speculaas
  • Verse vlaai
  • Vers gebak
  • Taart op bestelling
  • Ontbijtmanden op bestelling
  • Koffiekoeken
  • Broodspecialiteiten
  • Huisbereide confituur

Wilt u meer informatie over ons assortiment of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Pain Georges & Bert Shoot II.jpg - Bakkerij Vangronsveld, Bilzen

 

Trefwoord
Warme bakker in de buurt, Seizoenschocolade, Hasseltse speculaas, Verse vlaai, Vers gebak, Taart op bestelling, Ontbijtmanden op bestelling, Koffiekoeken, Broodspecialiteiten, Huisbereide confituur
Rubriek
Broodjeszaken, Brood- & banketbakkerijen , Bakkerijen, Chocolaterie, Patisserie
Openingstijden
Ma gesloten
Di 08:00 - 18:00
Wo 08:00 - 18:00
Do 08:00 - 18:00
Vr 08:00 - 18:00
Za 07:30 - 15:00
Zo 07:30 - 13:00
Contact