Contact
Naam
Retouches Roose
Adres
Komeetstraat 11
Plaats
Torhout
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Herstelling van kledij door Retouches Roose in Torhout West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een naaiatelier voor het aanpassen, herstellen of op maat maken van uw kledij en gordijnen? Dan bent u in West-Vlaanderen bij Retouches Roose in Torhout aan het juiste adres. Voor al uw wensen kunt u op ons rekenen. Met passie en kunde verzorgen we de herstelling van kledij, het inkorten van kledij, het aanpassen van feestkleding en alle werkzaamheden aan uw gordijnen en overgordijnen. Onze naam zegt het al, we zijn experts in retouches! Wenst u bijvoorbeeld uw oude garderobe een nieuwe look te geven, of bent u op zoek naar een atelier dat uw raamdecoratie op maat maakt? Voor een tot in detail perfect resultaat staat Retouches Roose voor u klaar. 

Herstelling van kledij Torhout, West-Vlaanderen

Herstelling van kledij door de specialist in Torhout

Onze zaakvoerster Annie Roose heeft reeds 60 jaar ervaring in snit en naad! Er is geen kledingstuk, gordijn of raamdecoratie vreemd voor haar. Met ons gepassioneerde team zetten we deze ervaring en onze liefde voor perfectie voor u in. Retouches Roose is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden. We zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen. Met het brede aanbod dat we beschikbaar stellen, vindt u vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje naar onze realisaties. Geniet en doe inspiratie op voor uw kleding en raamdecoratie. We hopen u snel eens te zien! Voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of een prijsopgave nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen. 

Onze diensten en service in West-Vlaanderen

Welkom bij Retouches Roose! Uw adres voor al uw maatwerk in kleding en gordijnen. We nodigen u van harte uit ons te volgen op onze social media en onze pagina goed in de gaten te houden voor de laatste nieuwtjes. Er is veel te zien en we bieden u graag leuke ideeën, trends en handige tips ter inspiratie!

  • Herstelling van kledij
  • Inkorten van kledij
  • Aanpassen van feestkleding
  • Gordijnen
  • Overgordijnen
  • Retouches
  • Raamdecoratie

Geef uw oude garderobe een nieuwe kans!

Bent u door de jaren heen iets aangekomen, iets afgevallen of is uw garderobe niet meer op maat van uw wensen? Wacht met het wegdoen van uw kleding en zie eerst eens of ons team er iets prachtig nieuws en/of perfect passend van kan maken. We zijn nu eenmaal ervaringsdeskundige en expert in het aanpassen en retoucheren van kleding. We geven de voorkeur aan het maken van een afspraak vooraf, zodat we goed de tijd voor u kunnen nemen. Uw retouches zijn altijd keurig op tijd op de afgesproken datum klaar. U kunt al uw artikelen bij ons langsbrengen en ophalen, maar indien gewenst kunnen we ook bij u langskomen om opmetingen te doen en/of uw behoefte aan herstellingen, aanpassingen en aangepaste creaties met u doornemen. We vragen hier een kleine kilometer vergoeding voor.

Neem gerust contact op voor meer informatie en advies, het maken van een afspraak en/of een vrijblijvende prijsopgave. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Gordijnen Torhout, West-Vlaanderen

Trefwoord
Herstelling van kledij, Inkorten van kledij, Aanpassen van feestkleding, Gordijnen, Overgordijnen, Retouches, Raamdecoratie
Rubriek
Confectie, Naaiatelier
Openingstijden
Ma gesloten
Di 09:00 - 12:00 14:00 - 18:00
Wo 09:00 - 12:00 14:00 - 18:00
Do 09:00 - 12:00 14:00 - 18:00
Vr 09:00 - 12:00 14:00 - 18:00
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact