Contact
Naam
Thagaste
Adres
Academiestraat 1
Plaats
Gent
Provincie
Oost-Vlaanderen
Website
Social Media

Unieke evenementenlocaties in Klooster voor evenementen met catering in Gent, Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een authentieke locatie voor uw evenementen en congressen in Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij Thagaste in Gent aan het juiste adres. Wij bieden diverse evenementenlocaties in Klooster waar u terecht kunt voor bedrijfsevenementen, verdedigingen en alles wat daar tussen zit. Wij zijn er trots op dat zoveel mensen reeds de weg naar onze congreslocatie, wetenschappelijke congreslocatie, receptie locatie en seminarie locatie hebben gevonden. Onze locatie met tuin is tevens geschikt voor evenementen met catering. Kies voor een buffet of voor een menu op aanvraag. Bijzonder is dat we ons eigen Augustijnen bier, gebrouwen door de paters die nog steeds in Thagaste wonen en werken, kunnen serveren als onderdeel van uw catering. 

Evenementenlocaties in Klooster Gent, Oost-Vlaanderen

Prachtige evenementenlocaties in Klooster in Gent

Wanneer u één of meerdere zalen van Thagaste, evenementenlocaties in Klooster in Gent, huurt, kiest u niet alleen voor een locatie, maar voor een hele ervaring. Bij ons kunt u terecht voor onder andere

  • Evenementenlocaties in Klooster
  • Congreslocatie
  • Wetenschappelijke congreslocatie
  • Seminarie locatie
  • Receptie locatie
  • Bedrijfsevenementen
  • Evenementen met catering
  • Locatie met tuin
  • Menu op aanvraag
  • Augustijnen bier

Ook in Oost-Vlaanderen geen klooster zonder bier

Iedereen heeft wel eens gehoord van het concept klooster bier. Bijna elk klooster produceert een eigen bier. Deze traditie gaat terug naar de Middeleeuwen, toen het drinkwater nog sterk verontreinigd was. Aangezien het water tijdens het proces van het brouwen van bier gekookt wordt, was bier dus veiliger om te drinken. Ook Thagaste in Gent heeft zijn eigen Augustijnen bier. Traditioneel werd dit volgens het eeuwenoude recept in het klooster gebrouwen, nu wordt het bier in de brouwerij van Steenbergen gebrouwen. 

Buitengewone zalen in een exceptioneel klooster

Thagaste in het hartje van Gent is de locatie bij uitstek voor al uw kleine en grote evenementen. Ons klooster beschikt over diverse gangen en zalen met een capaciteit van 10 personen tot 300 personen, uiteraard kunt u ook meerdere zalen tegelijk huren. Onze zalen zijn zeer geschikt om te gebruiken voor diner, theater, receptie, vergadering en meer. Naast het huren van de zaal kunt u ook kiezen voor extra opties als catering en audiovisuele ondersteuning. Om uw beleving compleet te maken kunnen wij ook een tour door Gent aanbieden. 

Heeft u een vraag of wilt u een reservering maken? Neem dan contact op met Thagaste in Gent. U kunt ook het contactformulier invullen.

Bedrijfsevenementen Gent, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Congreslocatie, Evenementen met catering, Wetenschappelijke congreslocatie, Seminarie locatie, Bedrijfsevenementen, Locatie met tuin, Evenementenlocaties in Klooster, Receptie locatie, Menu op aanvraag, Augustijnen bier
Rubriek
Cateringservice, Congrescentra, seminars, Seminar-conference
Openingstijden
Ma 08:30 - 22:00
Di 08:30 - 22:00
Wo 08:30 - 22:00
Do 08:30 - 22:00
Vr 08:30 - 22:00
Za 08:30 - 22:00
Zo gesloten
Contact