Contact
Naam
Tandtechnisch Labo Willy Van Bossuyt
Adres
Begoniastraat 31
Plaats
Asse
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Tandtechnisch Labo Willy in Asse, voor een tandprothese op maat van de hoogste kwaliteit 

Beschikt u over een kunstgebit of andere tandprothese? Dan kunnen daar na verloop van tijd gebreken aan ontstaan. Hierdoor kunt u last krijgen met eten, drinken en communiceren. Bij Tandtechnisch Labo Willy in Asse, zorgen we voor een deskundige en snelle herstelling van het mankement. Bovendien, kunt u bij ons niet alleen terecht voor herstellen kunstgebit en herstellen tandprothese, maar ook voor een compleet nieuwe gebitsprothese of bijvoorbeeld een losse prothese. Kortom, voor elke tandprothese gaat u naar Tandtechnisch Labo Willy.

Uw tandprothese op maat in Asse

Bij Tandtechnisch Labo Willy staan wij zes dagen per week voor u klaar om u te helpen met het verzorgen van herstellingen aan bestaande tandprothesen en maken van nieuwe tandprothesen. Hierbij kunt u bij ons zowel terecht voor een volledige prothese als een kunstgebit, of een partiële prothese. Aangezien wij enkel op afspraak werken, hoeft u nooit lang te wachten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig in de straat, zodat u nooit ver hoeft te lopen. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze in een persoonlijk gesprek.

Tandprothese herstellingen in Vlaams-Brabant

Wanneer u al over een tandprothese beschikt, kan de prothese op termijn slijtage vertonen. Uw tandarts kan uw prothese controleren en u doorverwijzen naar ons tandtechnisch labo. Daarnaast is het ook mogelijk een bestaande prothese te vervangen voor een compleet nieuwe prothese, waarbij u in overleg met de tandarts bepaalt of u kiest voor een uitneembare prothese of een vaste prothese. In ons laboratorium werken wij aan beide vormen van prothesen.

Vergoedingen vanuit het ziekenfonds

Elk ziekenfonds hanteert andere vergoedingen, daarbij heeft niet elke cliënt een extra aanvullende verzekering. Informeer van tevoren bij uw ziektekostenverzekeraar naar de vergoeding voor uw tandprothese. Al onze cliënten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Losse prothese
  • Tandprothese
  • Herstellen kunstgebit
  • Herstellen tandprothese
  • Nieuwe gebitsprothese

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Trefwoord
Losse prothese, Tandprothese, Herstellen kunstgebit, Herstellen tandprothese, Nieuwe gebitsprothese
Rubriek
tandheelkundig laboratorium, Tandtechnicus
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact