Contact
Naam
VGCleaning
Adres
Heidestatiestraat 20
Plaats
Kalmthout
Provincie
Antwerpen
Social Media

VGCleaning in Kalmthout, professionele ruitenwasser, schoonmaakbedrijf nieuwbouw en dakgootreiniger

Bent u op zoek naar een veelzijdige en professionele ruitenwasser? Maak dan snel een afspraak met VGCleaning in Kalmthout. Als ruitenwasser kunt u door ons ook direct uw zonnepanelen laten reinigen en kunt u ons inschakelen als dakgootreiniger. Ook zijn wij uw partner in de opkuis na nieuwbouw, de opkuis van trappen en de opleveringsschoonmaak. Naast onze inzetbaarheid als schoonmaakbedrijf nieuwbouw en opkuis na werkzaamheden, kunt u bij ons eveneens terecht voor de verkoop van heerlijk geurende biologische schoonmaakproducten voor thuisgebruik en de verkoop van kwalitatieve schoonmaakartikelen. Het team van VGCleaning staat klaar om binnenkort ook voor u aan de slag te gaan.

Schoonmaakbedrijf nieuwbouw uit Kalmthout

Krijgt u met een renovatie te maken, of wordt uw nieuwbouwwoning of kantoor binnenkort opgeleverd? Dan wilt u daar het liefst intrekken zodra u de sleutel overhandigd heeft gekregen. Helaas blijft er na nieuwbouw flink wat vuil achter. Zo moet u denken aan bouwgruis, bouwstof en cementsluier, maar ook achtergebleven stickers, verf- en kalkresten kunnen achterblijven na een oplevering. Wanneer u gebruikmaakt van onze opkuis na nieuwbouw, zorgen wij voor een spik en span huis of bedrijfspand, waar u direct na de schoonmaak in kunt trekken. Bel ons gerust om onze eerlijke prijzen eens met elkaar door te nemen. 

Zonnepanelen reinigen in de regio Antwerpen

Wekt u zelf uw eigen zonne-energie op met zonnepanelen op uw dak? Dan heeft u vast al gemerkt dat uw zonnepanelen na verloop van tijd vuil worden. Zand, stof, afgevallen bladeren en vogelpoep hechten zich aan de zonnepanelen en verdwijnen niet met een regenbuitje. Omdat bevuilde zonnepanelen minder zonlicht opvangen, gaat uw rendement hierdoor achteruit. Doe een beroep op onze deskundige zonnepanelen reiniging en uw zonnepanelen zijn er weer klaar voor om u van de maximale hoeveelheid gratis energie te voorzien.

Ook voor verkoop bio schoonmaakproducten

Wilt u thuis zelf poetsen met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina voor ons aanbod. Zo vindt u een terrasreinigingsmiddel, bio wasmiddel, interieurreiniger, vloerzeep en meer. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Opleveringsschoonmaak
  • Schoonmaakbedrijf nieuwbouw
  • Dakgootreiniger
  • Opkuis van trappen
  • Zonnepanelen laten reinigen
  • Verkoop van schoonmaakartikelen
  • Verkoop van biologische schoonmaakproducten
  • Professionele ruitenwasser
  • Opkuis na nieuwbouw
  • Opkuis na werkzaamheden

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Schoonmaakbedrijf nieuwbouw Kalmthout, Antwerpen

Trefwoord
Opleveringschoonmaak, Schoonmaakbedrijf nieuwbouw, Dakgootreiniger, Opkuis van trappen, Zonnepanelen laten reinigen, Verkoop van schoonmaakartikelen, Verkoop van biologische schoonmaakproducten, Professionele ruitenwasser, Opkuis na nieuwbouw, Opkuis na werkzaamheden
Rubriek
Glazenwassers, Schoonmaakbedrijven, Ruitenwassers, Schoonmaakbedrijf
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact