Contact
Naam
Schoonmaakwerken H. Bada
Adres
Kauterstraat 25
Plaats
Tienen
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Schoonmaakwerken H. Bada in Tienen: uw specialist voor professionele schoonmaak van kantoren

Bent u op zoek naar een specialist in schoonmaak van kantoren, scholen, goederen en een uitstekende glazenwasserij? Dan bent u bij Schoonmaakwerken H. Bada in Tienen aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring, expertise en een passie voor proper staan we klaar voor al uw opdrachten. Doe onder meer een beroep op onze services zoals schoonmaak van kantoren, schoonmaak van scholen, het reinigen van tapijten, schoonmaak van nieuwbouw woningen, schoonmaak van ramen en de schoonmaak van magazijnen voor een proper resultaat. Ook schoonmaak voor horeca, schoonmaak na verhuis en een glazenwasser voor bedrijven leveren we u met veel plezier. Kies voor echt schoon door het inzetten van onze teams. We vertellen u hier graag iets meer over.

Over H. Bada in Tienen

Met Schoonmaakwerken H. Bada gaat u in zee met een deskundig schoonmaakbedrijf uit Tienen. Onze zaakvoerder heeft intussen al meer dan dertig jaar ervaring en door het doorgeven van zijn kennis en onze gezamenlijke passie voor proper kunt u rekenen op een gepaste en op maat gemaakte oplossing voor de schoonmaak voor bedrijven en particulieren. Voor particulieren schieten we graag in actie voor een schoonmaak na en verhuis of voor het grondig reinigen van tapijten, waar enorm veel vuil kan in kruipen. U kunt altijd en overal rekenen op een onberispelijke service, ongeëvenaarde kwaliteit, een scherpe prijs en vriendelijkheid van de bovenste plank. 

Schoonmaak van kantoren in Vlaams-Brabant

Voor bedrijven nemen onze professionals echt alles in handen, van scholen en kantoren tot restaurants en cafés. Op voorhand bespreken we alles tot in detail met u, zodat we voor u een oplossing op maat kunnen uitwerken, specifieke gebaseerd op uw noden en wensen. Geen enkele klus is onze professionals te veel gevraagd. Zo schieten we graag in actie voor de periodieke schoonmaak van kantoren, op elk moment van de dag of nacht! U stelt wanneer het voor uw zaak het best uitkomt en wij voeren het uit. Zo hoeft u zich hier nimmer meer zorgen om te maken. Mogen we u eens iets meer vertellen over onze schoonmaakdiensten voor bedrijven? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen u graag verder met al uw vragen.

Onze diensten en services op een rij

We nodigen u uit de fotogalerij van ons poetsbedrijf te bekijken. Geniet bij het zien van onze teams in actie en de resultaten die we brengen. We verzekeren u een superieure service en perfect propere oplevering van uw schoonmaakopdrachten én u wordt altijd bediend worden met een smile! Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het ontvangen van een offerte van onze diensten, waaronder:

  • Schoonmaak van kantoren
  • Schoonmaak van scholen
  • Reinigen van tapijten
  • Schoonmaak van nieuwbouw woningen
  • Schoonmaak van ramen
  • Schoonmaak van magazijnen
  • Schoonmaak voor horeca
  • Schoonmaak na verhuis
  • Glazenwasser voor bedrijven

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Schoonmaak van kantoren Tienen, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Schoonmaak van kantoren, Schoonmaak van scholen, Reinigen van tapijten, Schoonmaak van nieuwbouw woningen, Schoonmaak van ramen, Schoonmaak van magazijnen, Schoonmaak voor horeca, Schoonmaak na verhuis, Glazenwasser voor bedrijven
Rubriek
Schoonmaakbedrijven, Ruitenwassers, Schoonmaakbedrijf
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact