Contact
Naam
Em's Beauty and Care
Adres
Dorpsplein 9
Plaats
Vossem
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Em’s Beauty and Care in Vossem, Vlaams Brabant, als u op zoek bent naar de beste in gelaatsverzorging

Tijd om een pasje op de plaats te zetten en even voor uzelf te kiezen? Dat kan het beste bij Em’s Beauty and Care in Vossem. Met ervaring op het gebied van gelaatsverzorging, anti aging behandeling, gellak laten zetten, avond make-up laten doen en lichaamsmassage zijn wij dé plek bij uitstek voor een beetje me-time. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor ontharing wax, en aan het einde van dit jaar starten wij met permanente ontharing. Ook voor de verzorging van handen en voeten middels gelnagels zetten, medische pedicure en manicure bent u bij ons aan het juiste adres. Wij proberen altijd zoveel mogelijk op uw wensen in te spelen en werken enkel met de beste kwaliteit producten, zoals yonka producten.

Manicure Vossem, Vlaams-Brabant

Verzorging voor lichaam en geest in Vlaams Brabant

We weten allemaal dat het heel belangrijk is om goed voor onszelf te zorgen, helaas schiet dit er vaak bij in. Nu is het moment om daar verandering in te brengen, maak snel een afspraak bij Em’s Beauty and Care in Vossem. Wij heten u van harte welkom voor onder andere

 • Gelaatsverzorging
 • Yonka producten
 • Anti aging behandeling
 • Ontharing wax
 • Permanente ontharing
 • Permanente ontharing start aan het eind van dit jaar
 • Medische pedicure
 • Manicure
 • Avond make-up laten doen
 • Lichaamsmassage
 • Gellak laten zetten
 • Gelnagels zetten

Speciaal op u afgestemde gelaatsverzorging in Vossem

Maakt u voor het eerst een afspraak voor gelaatsverzorging bij Em’s Beauty and Care in Vossem? Dan komt u langs voor een ‘Grand Classic’ behandeling, een uitgebreide en complete verzorging om de huid te zuiveren, de huidbalans te herstellen en de teint te laten stralen. Tijdens deze behandeling kijken wij tevens naar wat uw huid nodig heeft qua verzorging. Zo kunnen wij voor de vervolgbehandeling bijvoorbeeld hydralessence of hydrasun, eclat cocoon, vital defense of purity treatment adviseren. Bij elke behandeling werken wij met yonka producten.

Kies voor de ultieme ontspanning met onze massages

Kom tot rust tijdens de massage behandelingen van Em’s Beauty and Care in Vossem. Wanneer u kiest voor een rugmassage, dan zullen wij zowel uw rug, nek als schouders masseren. Voor totale ontspanning, om van top tot teen tot rust te komen, raden wij onze lichaamsmassage aan. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij achter uw druk- en knelpunten kunnen komen om deze vervolgens op een professionele manier te verlichten. Geef vooral aan uw masseuse aan of u het liefst zacht, medium of hard gemasseerd wilt worden. 

Heeft u vragen of wilt u gelijk een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Em’s Beauty and Care in Vossem. U kunt ook het contactformulier invullen.

Gelaatsverzorging Vossem, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Gelaatsverzorging, Anti aging behandeling, Ontharing wax, Permanente ontharing, Medische pedicure, Manicure, Avond make-up laten doen, Lichaamsmassage, Gellak laten zetten, Gelnagels zetten
Rubriek
Nagelstudio, Schoonheidssalons en -instituten, Schoonheidssalons, Schoonheidsproducten, Nagels
Openingstijden
Ma 09:00 - 18:00
Di gesloten
Wo 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vr 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 12:30
Zo gesloten
Contact