Contact
Naam
Lina-Star
Plaats
Machelen
Provincie
Vlaams-Brabant
Mobiel
E-mail

Social Media

Lina-Star in Machelen, de lekkerste bereide kip- en traiteur gerechten op de markt

Ben je ook dol op van die lekkere kip aan het spit? Ga dan absoluut eens langs bij specialist, marktkramer kip Lina-Star uit Machelen. Bij ons op de markt vindt u de meest uiteenlopende smaakvolle bereide gerechten met kip. Naast malse kippenbillen en gebakken kip, verkopen wij ook ribbetjes en een keur aan traiteur gerechten. Laten we vooral ook onze rotisserie ook niet vergeten. Met onze kip rôti maison, proeft u de sappigste kip die u ooit geproefd heeft. Lekker knapperig van buiten en mals van binnen; zoals een kip hoort te smaken. We zien u graag binnenkort bij ons op de markt!

Traiteur gerechten Machelen, Vlaams-Brabant

Waarom koopt u bij Lina-Star?

Bij Lina-Star hebben we een passie voor kip; dat zal niemand verbazen. Dagelijks zijn wij al vroeg uit de veren om onze kakelverse kipproducten op uiteenlopende manieren voor u te bereiden. U kunt al dat lekkers terugvinden op maar liefst elf verschillende markten, gedurende zes dagen per week. Inmiddels mogen we onszelf wel expert noemen op kippenvlees gebied. Wij staan dan ook garant voor overheerlijke smaken waar u 100% zeker van zult genieten. Of u nu lekker hapjes zoekt voor bij de borrel, een lunchgerecht, lekker beleg voor op de boterham, een complete avondmaaltijd of gerechten voor uw feest, wij verkopen het allemaal.

Traiteur gerechten vanuit Machelen

Met kip kun je zoveel verschillende kanten op; dat kun je elke dag wel eten. Probeert u bijvoorbeeld eens ons kippengehakt, met minder vet dan varkensgehakt, maar wel lekker smeuïg. Met onze huisbereide vol-au-vent, scoort u hoge ogen op elke partij. En heeft u eventjes geen tijd om te koken? Pak dan onze rijst maison mee voor thuis of een kant-en-klare lasagne. Dat hoeft u enkel nog maar eventjes op te warmen. Zoekt u nog iets lekkers voor op uw toastjes? Proef dan eens onze kipsalade in de smaken cocktail, pikant of natuur.

Ook voor leuke aanbiedingen

Op onze Facebookpagina delen we regelmatig leuke aanbiedingen als bijvoorbeeld ½ kilo vol-au-vent gratis bij afname van 1 kilo. Wilt u weten of we ook bij u in de buurt komen? Bekijk dan vast ons marktoverzicht op onze website. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Kip aan het spit
  • Gebakken kip
  • Ribbetjes
  • Bereide gerechten
  • Traiteur gerechten
  • Kippenbillen
  • Marktkramer kip
  • Rôti maison

Bent u benieuwd naar onze gerechten of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Ons team staat klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Marktkramer kip Machelen, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Kip aan het spit, Gebakken kip, Ribbetjes, Bereide gerechten, Traiteur gerechten, Kippenbillen, Marktkramer kip, Rôti maison
Rubriek
Delicatesse zaken, Foodtrucks
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact