Contact
Naam
Algemene Bouw- & Tuinaannemingen Kestens BV
Adres
Lostraat 19A
Plaats
Roosdaal
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Algemene Bouw- en Tuinaannemingen Kestens BV in Roosdaal, voor een compleet tuinontwerp en advies op maat

Heeft u nood aan een veelzijdige specialist op het gebied van tuinaanleg en onderhoud? Maak dan zeker eens een afspraak met Algemene Bouw- en Tuinaannemingen Kestens BV in Roosdaal. Wij verzorgen niet alleen uw volledige tuinontwerp en advies, maar realiseren ook uw totale tuinrenovatie in de breedste zin van het woord. Hierbij kunt u denken aan het aanleggen van een zwembad en zwemvijvers, rioleringswerken en de aanleg van opritten en terrassen. Ook zijn wij inzetbaar voor het plaatsen van grasmatten, beplantingen en het leggen van klinkers en kasseien voor bijvoorbeeld uw tuinpad en terras. Heeft u nog geen opslagruimte voor uw buiten meubilair zoals ligbedden en parasol? Dan komen wij met plezier uw poolhouse bouwen. Kortom, voor alle bouwwerken en inrichtingen van uw tuin, gaat u naar Kestens BV.

Tuinontwerp en advies Roosdaal, Vlaams-Brabant

Tuinontwerp en advies in Roosdaal

Beschikt u over een nieuwbouwwoning met tuin, dan wilt u niet alleen uw interieur zo mooi mogelijk maken, maar ook kunnen genieten van uw buitenruimte en prachtig buiten meubilair. Het ontwerpen van een tuin is heel persoonlijk. Wij staan klaar om u van een deskundig advies te voorzien en helpen u met de realisatie van uw droomtuin. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een tuin in elke stijl voor u verzorgen, van bloemrijk en romantisch tot modern en onderhoudsvrij. Ook bij een bestaande tuin, helpen wij u met de complete renovatie van a tot z. We komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken en een pareltje van een tuin voor u te verzorgen.

Een zwemvijver of zwembad

Zou het niet heerlijk zijn om op warme dagen lekker af te koelen in uw eigen zwembad? Het team van Algemene Bouw- en Tuinaannemingen Kestens BV, maakt dit voor u mogelijk. Hierbij heeft u de keuze uit een ecologische zwemvijver, zonder toevoeging van chloor, of een zwembad met filter en pompsysteem. Wij zorgen voor de uitvoering van de benodigde grondwerken, de aanleg van uw zwembad of zwemvijver en bouwen, indien gewenst ook uw nieuwe bijpassende terras en poolhouse. Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw persoonlijke zwemparadijs!

Ook voor een prachtig gazon

Heeft u altijd al een prachtige groene oase gewenst in uw tuin? Informeer dan eens naar de mogelijkheid om grasmatten aan te leggen of het inzaaien van uw gazon. U zult versteld staan van het resultaat. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Poolhouse bouwen
  • Zwemvijvers
  • Klinkers
  • Kasseien
  • Beplantingen
  • Rioleringswerken
  • Tuinontwerp en advies
  • Plaatsen van grasmatten
  • Totale tuinrenovatie
  • Aanleg van opritten en terrassen

Heeft u nog vragen, of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. 

Totale tuinrenovatie Roosdaal, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Poolhouse bouwen, Zwemvijvers, Klinkers, Kasseien, Beplantingen, Rioleringswerken, Tuinontwerp en advies, Plaatsen van grasmatten, Totale tuinrenovatie, Aanleg van opritten en terrassen
Rubriek
Bouwbedrijven, Grondwerken, Tuin- en Landschapsarchitectuur, Tuinaanleg & -onderhoud, Algemene Bouwbedrijf
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact