Contact
Naam
DDB Containers
Adres
Vlasrietje 24
Plaats
Ravels
Provincie
Antwerpen
Social Media

DDB Containers in Ravels: De zeecontainer ombouw specialist voor woningen

Droomt u van het ombouwen van zeecontainers naar een prachtige, unieke en stijlvolle woning? Schakel dan direct DDB Containers in Ravels in, want wij zijn ijzersterk in containerwerk! Stijlvol, creatief, ecologisch, comfortabel en budgetvriendelijk, lees snel verder wat we ook voor u kunnen betekenen. We zijn dé zeecontainer ombouw specialist voor woningen in gans België en denken 'out of the box', zoals bijvoorbeeld het ontwerpen en creëren van moderne poolhouses op maat. Wat begon als een betrouwbaar zeecontainer bedrijf is nu de beste kwaliteit zeecontainer ombouw. Geniet van voordelige stalen buitendeuren industrie, een goed geïsoleerde wooncontainer, een zeecontainer als thuiskantoor met de budgetvriendelijke containerbouw van DDB Containers. Van een moderne demontabele bar container met opklapbare luifel tot aan uw woning uitbreiden tot kangoeroe woning, wij helpen u verder.

Zeecontainer ombouw specialist voor woningen Ravels, Antwerpen

Over DDB Containers in Ravels (Antwerpen)

DDB Containers is een bouwonderneming gespecialiseerd is in het ombouwen van zeecontainers tot wooneenheden op maat. Van poolhouse, zwembad, tuinhuis, mancave, tuinkantoor tot zorgwoning, bij DDB Containers is niets te gek! De containers zijn schakelbaar en daardoor kunt u zo groot in oppervlakte gaan als u zelf wenst. We bouwen alles op maat en naar uw wensen, ecologische en volgens ieders budget. We leveren graag maatwerk, tenslotte is iedere klant anders. Bekijk hier wat we u kunnen bieden. Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, we horen graag van u! 

Zeecontainer ombouw specialist voor woningen

Wilt u uw woning uitbreiden tot kangoeroe woning? Een wooncontainer bijplaatsen als zorgwoning op uw bouwgrond? Het kan allemaal. De wooncontainers zijn standaard uitgerust met 11 cm dikke isolatie, elektriciteit, verwarming en verlichting. DDB maakt op maat en naar uw wens een keuken, toilet, badkamer. We geloven in wat we doen. Daarom doen we niets liever dan mensen zoals u helpen, elke dag weer. Om te zorgen dat onze samenwerking zo soepel mogelijk verloopt, zijn er vele manieren waarop u met ons kunt werken. Onze diensten kunnen worden toegespitst op uw doelen, uw bedrijf of uw project. We zijn gespecialiseerd in het 'out of the box' denken! Bent u op zoek naar nieuwe manieren om uw project tot leven te wekken? Laat ons team dan een unieke oplossing voor u bedenken.

Wat mogen we voor u betekenen?

Voor supersterke stalen ramen en deuren perfect op maat voor uw huis bent u bij ons juist. Stoer, industrieel en verkrijgbaar in diverse stijlen. Een mooi strak of een klassieke uitstraling, DDB maakt alles op maat van uw visie. Ook voor tuinpoorten, schuifdeuren, ramen, kozijnen, tafels en nog veel meer rekent u op ons vakmanschap. Neem contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor een vrijblijvende offerte voor onze diensten en services, waaronder:

  • Zeecontainer ombouw specialist voor woningen
  • Moderne poolhouses op maat
  • Betrouwbaar zeecontainer bedrijf
  • Beste kwaliteit zeecontainer ombouw
  • Voordelige stalen buitendeuren industrie
  • Goed geïsoleerde wooncontainer
  • Zeecontainer als thuiskantoor
  • Budgetvriendelijke containerbouw
  • Moderne demontabele bar container met opklapbare luifel
  • Woning uitbreiden tot kangoeroe woning

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Betrouwbaar zeecontainer bedrijf Ravels, Antwerpen

Trefwoord
Zeecontainer ombouw specialist voor woningen, Moderne poolhouses op maat, Betrouwbaar zeecontainer bedrijf, Beste kwaliteit zeecontainer ombouw, Voordelige stalen buitendeuren industrie, Goed geisoleerde wooncontainer, Zeecontainer als thuiskantoor, Budgetvriendelijke containerbouw, Moderne demontabele bar container met opklapbare luifel, Woning uitbreiden tot kangoeroe woning
Rubriek
Deuren, Ramen, Containers, Zwembaden
Contact