Contact
Naam
Drankenhandel Tommelin Houthulst
Adres
Beukhoutstraat 10
Plaats
Houthulst
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Drankenhandel Tommelin in Houthulst, uw drankhandel in de buurt voor een goed advies

Drinkt u altijd dezelfde soort wijnen of bieren, maar wilt u wel eens iets anders proberen? Loop eens binnen bij Drankenhandel Tommelin in Houthulst, uw drankhandel in de buurt. Met ons uitgebreide assortiment wereld wijnen en bieren, zit er zeker en vast iets lekkers voor u tussen wat u nog niet eerder heeft geproefd. Ook voor de cocktail liefhebbers, bieden wij een breed aanbod bijzondere gin, rum, wodka en tequila. Geniet u liever van een goed glas whisky? Dan vertellen we u graag meer over ons gevarieerde aanbod. Voor uw gemak, kunnen wij al uw drank leveren aan huis. Zo kunt u bij een feestje niet alleen uw champagne bestellen, maar ook direct uw alcoholvrije drank bestellen. Wij zien u graag binnenkort bij Drankenhandel Tommelin.

Drankhandel in de buurt in Houthulst

Al in 1996 werd Drankenhandel Tommelin opgericht door Stefaan Tommelin. Wat ontstond vanuit een passie voor dranken, is uitgegroeid tot een bijzondere drankenhandel waar iedereen welkom is voor een deskundig advies. Zeg nu zelf, niets leukers dan tijdens een diner met vrienden of familie, ineens dat ene pareltje uit te schenken met een mooi verhaal erbij. In onze drankenhandel helpen we u graag de ideale wijn uit te zoeken, passend bij uw gerechten. Daarbij laten we de verhalen over de wijnhuizen, of bijzondere druif, uiteraard niet achterwege. Kom langs en bekijk zelf eens wat we allemaal voor u klaar hebben staan.

De wondere wereld van whisky

De Ieren en Amerikanen spreken over whiskey, de Schotten en Canadezen over whisky. Toch wordt elke whisky gemaakt van graan. Herkent u het verschil in smaak tussen een blended of een malt whisky? Een malt, single of vintage, is geproduceerd van 100% gemoute gerst, terwijl een blend gemaakt wordt op basis van verschillende granen en een mix van malt whisky’s. Het soort graan, het hout waarop de whisky rijpt en ook de gist bepalen o.a. de enorme variatie in smaken. Laat u verrassen door de wondere wereld van whisky. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Uw handige hulp bij feesten

Heeft u iets te vieren? Dan schenkt u daar vast een goed glas bij. Omdat u het al druk genoeg heeft met de organisatie van uw partij, zorgen wij voor de levering van al uw alcoholische en alcoholvrije dranken aan huis. Dat scheelt u een hoop tijd! U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en producten:

  • Alcoholvrije drank bestellen
  • Drank leveren aan huis
  • Gin
  • Rum
  • Whisky
  • Wodka
  • Tequila
  • Drankhandel in de buurt
  • Bier
  • Champagne bestellen

Heeft u nog vragen, of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken.

Drankhandel in de buurt Houthulst, West-Vlaanderen

Trefwoord
Alcoholvrije drank bestellen, Drank leveren aan huis, Gin, Rum, Whisky, Wodka, Tequila, Drankhandel in de buurt, Bier, Champagne bestellen
Rubriek
Wijnen en sterke dranken, Bierhandel, Bier - Handel, Drankenhandel, Wijnhandel
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact