Contact
Naam
MS Constructions
Adres
Kerkstraat 17
Plaats
Oostrozebeke
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

MS Constructions in Oostrozebeke voor unieke meubels op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een professional in het plaatsen van ramen en deuren in alle mogelijke materialen? Maak dan snel een afspraak met MS Constructions in Oostrozebeke, wij zijn al jaren de expert in het plaatsen van op maat gemaakte rolluiken en het plaatsen van op maat gemaakte schuiframen. Ook kunt u bij ons terecht voor meubels op maat gemaakt. Naast maatmeubels, verzorgen wij het plaatsen van op maat gemaakte keukens evenals het plaatsen van op maat gemaakte veranda’s. Kortom, voor een interieur en exterieur volledig zoals u dat wenst, staat het team van MS Constructions voor u klaar!

Plaatsen van op maat gemaakte schuiframen Oostrozebeke

Meubels op maat gemaakt uit Oostrozebeke

Heeft u het huis van uw dromen gevonden? Dan wilt u daar natuurlijk een paleis van maken waar u zich echt thuisvoelt. Met maatwerk meubels, creëert u een interieur waarvan u altijd heeft gedroomd. Elk meubelstuk wordt exclusief voor u met de hand vervaardigd in het materiaal wat u wenst. Uiteraard voorzien wij u van een deskundig advies over de uiteenlopende mogelijkheden. Voor een completerend geheel, kunnen wij ook uw tuinmeubilair exact op maat voor u maken met bijpassende wintertuin. Informeert u gerust naar onze prijzen, dan voorzien wij u van een vrijblijvende offerte.

Ramen, deuren, veranda’s en meer

Bij MS Constructions volgen we de technologische ontwikkelingen op het gebied van materialen voor ramen, deuren en veranda’s op de voet. Hierdoor kunnen wij al onze projecten uitvoeren met de meest duurzame en hoogtechnologische materialen. Ook onze tijdloze schuifdeursystemen, komen wij met plezier voor u plaatsen. Bij al onze opdrachten houden wij rekening met de isolatiewaarde, veiligheid, stevigheid en esthetiek. Wenst u extra privacy en isolatie? Dan vertellen we u graag meer over onze rolluiken op maat, gelakt in elke kleur naar wens.

Perfecte begeleiding voor en na uw keuze

Onze technisch-commerciële adviseurs begeleiden u in het maken van de perfecte keuze, waarbij onze klantendienst zorgdraagt voor een prettige naverkoop service. Wij staan voor een product waar wij net zo trots op willen zijn als u! Kijkt u voor voorbeelden alvast op onze website. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Plaatsen van ramen en deuren in alle mogelijke materialen
  • Plaatsen van op maat gemaakte rolluiken
  • Plaatsen van op maat gemaakte schuiframen
  • Meubels op maat gemaakt
  • Het plaatsen van op maat gemaakte keukens
  • Het plaatsen van op maat gemaakte veranda's

Heeft u nog vragen, of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. 

Plaatsen van ramen en deuren in alle mogelijke materialen Oostrozebeke

Trefwoord
Plaatsen van deuren, Plaatsen van op maat gemaakte rolluiken, Plaatsen van op maat gemaakte schuiframen, Meubels op maat gemaakt, Plaatsen van op maat gemaakte keukens, Plaatsen van op maat gemaakte veranda's, Plaatsen van ramen, Plaatsen van schuifdeursystemen, Ramen met dubbelglas, Wintertuin op maat
Rubriek
Ramen, Deuren en Veranda's, Gevelbekleding, ramen en rolluiken, Interieurinrichting, Schrijnwerken
Openingstijden
Ma 07.00 - 20.00 op afspraak
Di 07.00 - 20.00 op afspraak
Wo 07.00 - 20.00 op afspraak
Do 07.00 - 20.00 op afspraak
Vr 07.00 - 20.00 op afspraak
Za 12.00 - 20.00 op afspraak
Zo 12.00 - 20.00 op afspraak
Contact