Contact
Naam
Adlan & Balta
Adres
Laan op Heusden 50
Plaats
Beringen
Provincie
Limburg
Mobiel
E-mail

Voor het onderhoud van tuinen, omheiningen, en kunstgras gaat u langs bij Adlan & Balta in Beringen.

De groenste vingers van Beringen en omstreken vindt u gegarandeerd bij de medewerkers van Adlan & Balta. Zij staan met beide benen op de grond, of beter gezegd liever in de grond, en nemen elke tuinklus graag van u aan. Dit kan gaan om het onderhoud van tuinen, het plaatsen van omheiningen draad of omheiningen betonplaten, het laten leggen van terrastegels of het onderhoud klinkers. Grasmatten laten leggen, of geïnteresseerd in de aanleg van kunstgras? Met slechts één telefoontje kan dit voor u geregeld worden.

Onderhoud van tuinen van A tot Z

Voor het gehele onderhoud van tuinen kunt u terecht bij Adlan & Balta in Beringen. Een greep uit hun ruime aanbod

  • Onderhoud van tuinen
  • Omheiningen draad
  • Omheiningen betonplaten
  • Terrastegels
  • Aanleg van kunstgras
  • Grasmatten laten leggen
  • Onderhoud klinkers

Meer groen zorgt voor meer geluk

De professionele tuinders van Adlan & Balta uit Beringen komen graag bij u langs om uw tuin te vergroenen. Zij zijn gespecialiseerd in de aanleg van grasmatten en kunstgras. Door het laten leggen van grasmatten, of kunstgras, geeft u uw tuin net dat tikkeltje extra. Sluit uw ogen en u waant zich hierdoor al snel op een hele andere plaats. Wist u trouwens al dat meer groen er echt voor zorgt dat u zich gelukkiger voelt? Wacht daarom niet te lang en kies voor de echte, of bijna-echte, grasmat.

Geniet van extra privacy in Beringen

Een lange werkdag achter de rug en genieten van de rust in uw tuin? Dat wordt lastig als uw tuin geen, of niet de juiste, omheining heeft. Gelukkig schiet het team van Adlan & Balta uit Beringen u graag te hulp. Zij zijn zeer ervaren in het plaatsen van omheiningen van draad, omheiningen van betonplaten en diverse andere soorten omheiningen. Laat u adviseren door dit enthousiaste team over het gebruik van de beschikbare materialen en geniet binnenkort écht van de rust in uw tuin.

Wanneer u de knoop heeft doorgehakt om bijvoorbeeld uw tuin te vergroenen, het onderhoud aan uw tuin uit te besteden, of een omheining aan te laten leggen, neemt u snel contact op met Adlan & Balta in Beringen. U kunt ook het contactformulier invullen.

Onderhoud van tuinen Beringen, Limburg

Trefwoord
Omheiningen draad, Omheiningen betonplaten, Terrastegels, Aanleg van kunstgras, Grasmatten laten leggen, Onderhoud klinkers, Onderhoud van tuinen
Rubriek
Grondwerken, Zwembaden aanleg, Terrassen, Rioleringswerken, Klinkerwerken
Openingstijden
Ma 09:00 - 20:00
Di 09:00 - 20:00
Wo 09:00 - 20:00
Do 09:00 - 20:00
Vr 09:00 - 20:00
Za 09:00 - 20:00
Zo gesloten
Contact