Contact
Naam
Keurslager Dirk
Adres
Lippenslaan 208
Plaats
Knokke-Heist
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Keurslager Dirk in Knokke-Heist voor diverse soorten verse belegde broodjes, gourmetschotels en meer 

Van het uitgebreide assortiment van Keurslager Dirk in Knokke-Heist gaat het water u gegarandeerd in de mond lopen. U komt ze niet vaak tegen, slagers waar u voor zoveel verschillende lekkernijen terecht kunt. Zoals u verwacht kunt u bij Keurslager Dirk terecht voor complete gourmetschotels van de Keurslager, kip aan spit van de Keurslager, feestelijke fondueschotels en barbecue vlees menu van de Keurslager. Daarnaast kunt u ook bij ze terecht voor diverse soorten verse belegde broodjes, lekkere croissants, vers brood, lekkere verse koffiekoekjes en taart op bestelling. Alsof dat nog niet genoeg is maken kunt u ook een volwaardige kaasschotel bij ze bestellen. Genieten!

Complete gourmetschotels van de Keurslager Knokke-Heist, West-Vlaanderen

Wat heeft Keurslager Dirk allemaal te bieden

Het lijkt wel alsof Keurslager Dirk uit Knokke-Heist er een wedstrijd van maakt om het assortiment elk jaar weer verder uit te breiden. Kom bij ze langs voor onder andere

  • Complete gourmetschotels van de Keurslager 
  • Kip aan spit van de Keurslager
  • Feestelijke fondue schotels
  • Barbecue vlees menu van de Keurslager
  • Diverse soorten verse belegde broodjes 
  • Lekkere croissants
  • Vers brood
  • Lekkere verse koffiekoekjes
  • Taart op bestelling
  • Volwaardige kaasschotel

Ambachtelijk genieten tijdens de feestdagen

Denkt u aan de feestdagen, dan denkt u vast aan gezelligheid en een lekker gevulde tafel. Om het u makkelijk te maken biedt Keurslager Dirk uit Knokke-Heist een uitgebreid assortiment van lekkernijen aan. Van mondvermaakjes voor bij uw aperitief tot verrassende desserts. Ook voor diverse voor-, hoofd- en nagerechten hebben zij een passend menu opgesteld. Zo hoeft u niet teveel tijd in de keuken door te brengen, maar kunt u genieten van het samenzijn.

Ook voor alle soorten verse belegde broodjes

Bij Keurslager Dirk uit Knokke-Heist denken ze graag ‘out of the box’. Daarnaast vinden ze het leuk om specialiteiten uit verschillende streekwinkels samen te brengen. Dat is de reden dat u tegenwoordig ook heerlijke soorten verse belegde broodjes bij ze kunt afhalen of bestellen. Proef hun heerlijke broodjes met pikante kip, Ierse dry-aged rib eye vlees of een broodje met Belgische wit-blauw. Allemaal even vers en allemaal even smakelijk.

Met vragen of om een bestelling door te geven neemt u contact op met Keurslager Dirk uit Knokke-Heist. U kunt ook het contactformulier invullen.

Soorten verse belegde broodjes Knokke-Heist, West-Vlaanderen

Trefwoord
Soorten verse belegde broodjes, Complete gourmetschotels van de Keurslager, Volwaardige kaasschotel, Kip aan spit van de Keurslager, Feestelijke fondue schotels, Barbecue vlees menu van de Keurslager, Lekkere croissants, Vers brood, Lekkere verse koffiekoekjes, Taart op bestelling
Rubriek
Broodjeszaken, Slagerijen, Patisserie
Openingstijden
Ma 08:00 - 19:00
Di 08:00 - 19:00
Wo 08:00 - 19:00
Do gesloten
Vr 08:00 - 19:00
Za 08:00 - 19:00
Zo 08:00 - 19:00
Contact