Contact
Naam
Renohomes
Adres
Krommewege 32 Bus D3
Plaats
Maldegem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Renohomes in Maldegem, de specialist in schoorsteen herstellingen evenals al uw dak- en gevelrenovaties 

Zoekt u een professional in het renoveren van daken en gevels? Maak dan eens een afspraak voor een oriënterend gesprek met Renohomes in Maldegem. U kunt ons inschakelen voor een breed scala aan diensten waaronder eerste hulp bij stormschade aan uw dak of gevel, het uitvoeren van kleine herstellingen en bijvoorbeeld schoorsteen herstellingen. Wij voeren werken uit aan zowel platte daken als hellende daken. Hierbij kunt u denken aan zaken als vernieuwen van zink of koperwerk, klei-dakpannen vervangen, tegelpannen en kunstleien vernieuwen. Kortom, voor een betrouwbare partij in werken aan dak en gevel, gaat u naar Renohomes in Maldegem.

Kleine herstellingen Maldegem, Oost-Vlaanderen

Welkom bij Renohomes

Zaakvoerder Kevin Claeys staat, samen met zijn deskundige team, voor u klaar om u te helpen met een goed onderhouden dak en gevel. U kunt ons inzetten voor elke opdracht aan uw gevel of dak. Van kleine reparaties, tot schoonmaken en asbest verwijderen. Al onze opdrachten worden vakkundig en efficiënt voor u uitgevoerd. Hierbij is ons team, dankzij constante bijscholing, altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Zo bent u verzekerd van een veilige en kwalitatief hoogwaardige realisatie van uw project. We gaan graag met u om de tafel om uw opdracht en wensen met u door te spreken en u te voorzien van een vakkundig advies op maat.

Voor schoorsteen herstellingen Maldegem

Uw schoorsteen, staat net als uw dak en gevel, continu bloot aan externe factoren als harde wind, slagregen, hagelbuien en temperaturen beneden het vriespunt. In combinatie met ouderdom, kan het voegwerk op termijn worden aangetast, met scheurvorming tot gevolg. U merkt dit binnen aan het feit dat de schoorsteen de vuile rook niet meer goed afvoert. Ook kan er scheurvorming in de loodslabben ontstaan, met lekkage binnenshuis tot gevolg. Wacht niet langer en bel ons direct voor een vrijblijvende opname ter plaatse. Wij lossen het probleem snel en vakkundig voor u op.

Ook voor duurzaam wonen

Wilt u duurzaam wonen? Dan bespreken wij graag de isolatiemogelijkheden van uw woning. Hierbij komen ook de premies vanuit de overheid aan bod, zodat u direct ziet of u in aanmerking komt voor een teruggave van uw inverstering. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Stormschade
  • Kleine herstellingen
  • Schoorsteen herstellingen
  • Zink of koperwerk
  • Klei-dakpannen
  • Tegelpannen
  • Natuurleien
  • Kunstleien

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Zink of koperwerk Maldegem, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Stormschade, Kleine herstellingen, Schoorsteen herstellingen, Zink of koperwerk, Klei-dakpannen, Tegelpannen, Natuurleien, Kunstleien
Rubriek
Dakwerken, Metselwerken, Gevelrenovatie, Gevelwerken
Openingstijden
Ma 09:00 - 12:30 14:00 - 18:00
Di 09:00 - 12:30 14:00 - 18:00
Wo 09:00 - 12:30 14:00 - 18:00
Do 09:00 - 12:30 14:00 - 18:00
Vr 09:00 - 12:30 14:00 - 18:00
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact