Contact
Naam
Van Steenwinckel & Zonen bv
Adres
Eppegemsesteenweg 40
Plaats
Grimbergen
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Van Steenwinckel & Zonen bv in Grimbergen, uw deskundige  interieurschilder voor een complete metamorfose

Heeft u de wens uw interieur flink op te frissen? Laat interieurschilder Van Steenwinckel & Zonen bv in Grimbergen u helpen. Met decoratieve verftechnieken, papierbehang en de meest uiteenlopende soorten vliesbehang, creëren wij voor u een compleet nieuwe look. Als u wenst nemen we de nieuwe vloerbekleding en gordijnen ook direct voor u mee. Naast het leveren en plaatsen van gordijnen op maat en het plaatsen en leveren van vasttapijt, verzorgen wij als binnenschilder ook uw glasvezelbehang. Daarnaast zijn wij inzetbaar als buitenschilder en gevelschilder. Kortom, voor een allround, ervaren, schildersbedrijf, gaat u naar Van Steenwinckel & Zonen bv.

Interieurschilder Grimbergen, Vlaams-Brabant

Waarom Van Steenwinckel & Zonen bv?

Bij Van Steenwinckel & Zonen bv, vindt u een klassiek schildersbedrijf, zoals u ze niet veel meer tegenkomt. Al sinds 1946 zorgen wij, met ons familiebedrijf, voor het leveren van topkwaliteit schilderwerken met de fijnste afwerkingsgraad. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op verfgebied en werken o.a. met Sikkens kwaliteitsverf. Ook voor decoratieve verftechnieken en het schilderen uw gevel, ramen, deuren en kozijnen buitenshuis, bent u bij ons aan het juiste adres.

Verander de look met de interieurschilder uit Grimbergen

Als deskundige interieurschilder, kunnen wij uw woning weer strak in de verf zetten. Zo behoudt u de waarde van uw woning en zit u er weer netjes bij. Maar wellicht heeft u behoefte aan een andere stijl of sfeer. Dankzij de binnenhuisdecoratie opleiding van kleinzonen Paul en Wim, kunnen wij u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij inventariseren uw wensen en komen met een plan, passend bij uw budget, om uw droominterieur te realiseren. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden in een persoonlijk adviesgesprek.

Ook voor een ruim aanbod vloerbekleding

Op het gebied van vloerbekleding, zijn wij zowel inzetbaar voor het plaatsen van laminaat, vinyl vloerbekleding en vasttapijt.  Ook een vloer en wand van kurk behoort hierbij tot de mogelijkheden. Kijkt u maar eens op onze website voor diverse voorbeelden en inspiratie. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Binnenschilder
  • Buitenschilder
  • Interieurschilder
  • Gevelschilder
  • Papierbehang
  • Leveren en plaatsen van gordijnen
  • Decoratieve verftechnieken
  • Plaatsen en leveren van vasttapijt
  • Glasvezelbehang
  • Vliesbehang

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Gevelschilder Grimbergen, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Binnenschilder, Buitenschilder, Interieurschilder, Gevelschilder, Papierbehang, Leveren en plaatsen van gordijnen, Decoratieve verftechnieken, Plaatsen en leveren van vasttapijt, Glazvezelbehang, Vliesbehang
Rubriek
Schilderwerken, Vloerbekleding, Decoratiewerken, Behangwerken
Openingstijden
Ma 08:00 - 21:00
Di 08:00 - 21:00
Wo 08:00 - 21:00
Do 08:00 - 21:00
Vr 08:00 - 21:00
Za gesloten
Zo gesloten
Contact