Contact
Naam
SW for All Your Events
Adres
Paardenmarkt 61
Plaats
Antwerpen
Provincie
Antwerpen
Social Media

Kapsalon dames, heren en kinderen: SW for All Your Events in Antwerpen;  voor glanzend, sterk en gezond haar 

Bent u op zoek naar een allround professionele kapsalon? Maak dan snel een afspraak bij SW for All Your Events in Antwerpen. Bij deze smaakvolle kapsalon dames, heren en  kinderen, geniet u van een breed scala aan behandelingen. Van een proteïne haar behandeling of een collageen haar behandeling en een keratine haar behandeling tot een haar botox behandeling. Uiteraard kunt u naast een nieuwe coupe, ook terecht voor een permanent krul, ombré en balayage of een speciale permanent stijl haar. De heren adviseren wij absoluut eens een face, oor en neus wax te proberen, in combinatie met de baard trimmen. U zult versteld staan van het resultaat!

Kapsalon dames, heren en kinderen Antwerpen

Kapsalon dames, heren en kinderen Antwerpen

Als ervaren kapper, bezorgt zaakvoerder Steve het hele gezin een stralende nieuwe look. De heren kunnen plaatsnemen bij de barberafdeling en genieten niet alleen van een knipsessie, maar kunnen ook direct hun baard professioneel laten trimmen. Voor de dames is er een keur aan extra behandelingen voor elk haartype. Van krullen voor dames met stijl haar tot een herstellende behandeling voor beschadigd haar en natuurlijk haarkleuringen in elke gewenste kleur. Hierbij wordt u altijd voorzien van een deskundig advies, zodat de haarkleur wordt afgestemd op de kleur van uw huid en look.

Keratine, collageen of botox?

Botox voor je haar? Jazeker, bij SW for All Your Events doen we er alles aan om uw haar zacht, glanzend en gezond te maken. Hier zetten we verschillende behandelingen voor in. Zo zorgt vloeibare keratine voor een rijke voeding voor uw haren en zorgt haar botox dat alle haarschubben gesloten worden, zodat het weer sterk wordt. Bovendien zorgt de collageen behandeling voor een rijke hydratatie van de haren. We bekijken samen welke behandeling het beste is voor uw haar.

Het beste voor je haar

Omdat wij van mening zijn dat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten, werken wij enkel met kwalitatief hoogwaardige merken, speciaal gemaakt voor de kappersbranche. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Kapsalon dames, heren en kinderen
  • Face, oor en neus wax
  • Permanent krul
  • Proteïne haar behandeling
  • Collageen haar behandeling
  • Keratine haar behandeling
  • Ombré en balayage
  • Haar botox behandeling
  • Baard trimmen
  • Permanent stijl haar

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Kapsalon dames, heren en kinderen Antwerpen

Trefwoord
Kapsalon dames, heren en kinderen, Face, oor en neus wax, Permanent krul, Proteïne haar behandeling, Collageen haar behandeling, Keratine haar behandeling, Ombré en balayage, Haar botox behandeling, Baard trimmen, Permanent stijl haar
Rubriek
Kapsalons, Barbershop
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact