Contact
Naam
Lumen Pascal BVBA
Adres
Sluis 234
Plaats
Mol
Provincie
Antwerpen
Social Media

Laat de inrichting van uw woning over aan Lumen Pascal BVBA in Mol, binnenschilder en decorateur

In Mol en omgeving is er maar één adres waar u er zeker van bent dat al uw wensen en ideeën op het gebied van de inrichting van uw huis echt gevolgd worden, en dat is bij Lumen Pascal BVBA. Hun team bestaat onder andere uit een binnenschilder en een buitenschilder. Daarnaast hebben ze mensen in dienst die op een professionele manier papierbehang en vliesbehang plaatsen. Ook voor buitengevel decoraties, kaleien en decoratieve technieken kunt u bij ze terecht. Ten slotte hebben zij ervaring met het plaatsen van parketvloeren, het vernieuwen van parketvloeren en kunnen ze uw laminaat vloeren plaatsen.

Binnenschilder Mol

Dit team pakt alle inrichtingswerken met twee handen aan

Het team van Pascal Lumen BVBA uit Mol staat altijd aan en is klaar om elke klus die u heeft van u over te nemen. Dankzij hun jarenlange ervaring en professionele team kunnen zij u een breed aanbod aan diensten aanbieden, waaronder

  • Binnenschilder
  • Buitenschilder 
  • Kaleien
  • Buitengevel decoraties
  • Decoratieve technieken 
  • Vernieuwen van parketvloeren
  • Plaatsen van parketvloeren
  • Laminaat vloeren plaatsen
  • Papierbehang
  • Vliesbehang plaatsen

Uitstekende binnenschilder uit Mol

Alle schilderklussen, zowel binnenshuis als buitenshuis, kunt u over laten aan de binnenschilder en buitenschilder van Lumen Pascal BVBA uit Mol. Zij werken enkel met de beste producten van vooraanstaande leveranciers. In combinatie met hun professionele team kunnen zij hierdoor altijd een perfect resultaat garanderen. Kom langs bij het team in Mol en laat u inspireren door hun voorgaande werken of informeren over de diverse verftechnieken die zij kunnen gebruiken. 

Prachtige decoratiewerken en altijd met oog voor detail 

Dé manier om uw woning uniek en helemaal eigen te maken is het toevoegen van diverse decoratiewerken. Bij Lumen Pascal BVBA in Mol kunt u terecht voor onder andere gordijnen, vloeren, plinten en sierlijsten. Maak een afspraak met de decorateurs om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Dankzij hun ruime aanbod aan modellen en opties zit er gegarandeerd iets tussen dat naar uw smaak is. Zo kunt u er samen voor zorgen dat u zich helemaal thuis voelt in uw woning.

Bent u enthousiast geworden over de diensten van Lumen Pascal BVBA, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of heeft u een vraag? Neem dan snel contact met ze op. U kunt ook het contactformulier invullen.

Binnenschilder Mol

Trefwoord
Binnenschilder, Buitenschilder, Kaleien, Buitengevel decoraties, Decoratieve technieken, Vernieuwen van parketvloeren, Plaatsen van parketvloeren, Laminaat vloeren plaatsen, Papierbehang, Vliesbehang plaatsen
Rubriek
Schilderwerken, Decoratiewerken, Behangwerken
Openingstijden
Ma 07:00 - 22:00
Di 07:00 - 22:00
Wo 07:00 - 22:00
Do 07:00 - 22:00
Vr 07:00 - 22:00
Za gesloten
Zo gesloten
Contact