Contact
Naam
T'huur
Adres
Steenovenstraat 29
Plaats
Hechtel-Eksel
Provincie
Limburg
Mobiel
E-mail

Website
Social Media

Dankzij de verhuur benodigdheden en feestmaterialen maakt T’huur in Hechtel-Eksel vele feesten compleet

Groot of klein, iedereen houdt wel van een feestje. Het organiseren van feestjes is bij de meeste mensen echter minder favoriet, vooral omdat de juiste materialen niet altijd beschikbaar zijn. T’huur in Hechtel-Eksel biedt dan uitkomst. Zij kunnen benaderd worden voor de verhuur van álles wat met feestjes te maken heeft. Denk daarbij aan verhuur benodigdheden en feestmaterialen, verhuur bestek, borden en glazen, verhuur van bain-marie bakken en de verhuur tafelbekleding. Daarnaast kan dat de verhuur bbq benodigdheden, verhuur partypannen en feestdecoratie zijn. Ook voor de verhuur van materialen voor grote bijeenkomsten, verhuur soepverwarmers en verhuur tafels en stoelen, statafels kunt u bij ze terecht. 

Verhuur benodigdheden en feestmaterialen Hechtel-Eksel

Eén adres voor de verhuur benodigheden en feestmaterialen

Het organiseren van een feest wordt een fluitje van een cent wanneer u contact opneemt met T’huur uit Hechtel-Eksel. Zij kunnen voorzien in de gehele aankleding en alle materialen voor uw partij, maar ook als u slechts een aantal dingen nodig hebt denken ze graag met u mee. Een greep uit hun aanbod:

  • Verhuur benodigdheden en feestmaterialen
  • Verhuur bestek, borden en glazen
  • Verhuur tafelbekleding
  • Verhuur bbq benodigdheden
  • Verhuur partypannen
  • Verhuur feestdecoratie
  • Verhuur van materialen voor grote bijeenkomsten
  • Verhuur soepverwarmers
  • Verhuur tafels en stoelen, statafels
  • Verhuur van bain-marie bakken

Uw overheerlijke buffet tot in detail geregeld en verzorgd

Van statafel tot statafelhoes en van soepverwarmer tot soeplepel, alle benodigheden voor uw buffet kunnen gehuurd worden van het team van T’huur in Hechtel-Eksel. Prachtig lange buffettafels of chique opgestelde statafels, voor elk type feestje hebben zij alle materialen in hun assortiment. Dankzij hun geruime openingstijden kunt u gemakkelijk de producten uit hun winkel ophalen, en wanneer u uw adres doorgeeft kan alles ook bij u bezorgd worden.

Geen zorgen over de afwas, die hoeft niet gedaan te worden

Na een geslaagde partij wilt u niets liever dan met beide benen omhoog, een drankje in de hand, nagenieten. Erg vervelend als de afwas dan nog staat te wachten. Wanneer u glaswerk, porselein, bestek of amuse + dessertkommetjes van T’huur in Hechtel-Eksel huurt, verdwijnt de afwas als sneeuw voor de zon. Die doen ze namelijk voor u! Even omspoelen, inpakken en klaar. Tijd om naast dat drankje in uw hand ook een hapje te regelen.

Met vragen of voor een vrijblijvende offerte neemt u snel contact op met T’huur in Hechtel-Eksel. U kunt ook het contactformulier invullen.

Verhuur benodigdheden en feestmaterialen Hechtel-Eksel

Trefwoord
Verhuur bestek, borden en glazen, Verhuur tafelbekleding, Verhuur bbq benodigdheden, Verhuur partypannen, Verhuur benodigdheden en feestmaterialen, Verhuur feestdecoratie, Verhuur van materialen voor grote bijeenkomsten en feesten, Verhuur soepverwarmers, Verhuur tafels en stoelen, statafels, Verhuur van bain-marie bakken
Rubriek
Feestartikelen, Feestbenodigdheden verhuur, Feestzalenverhuur, Feestbenodigdheden
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact