Contact
Naam
La Bela Vida
Adres
Gemeentestraat 4
Plaats
Westerlo-Oevel
Provincie
Antwerpen
Mobiel
E-mail

Social Media

De pedicure aan huis van La Bela Vida in Westerlo-Oevel Antwerpen komt naar u toe!

Geef uzelf en vooral uw voeten een heerlijk geschenk! Dag in dag uit dragen onze voeten ons overal heen. Bent u toe aan een verwenmoment voor uw voeten? Wilt u genieten van lopen op wolkjes? Maak dan snel een afspraak en de pedicure van La Bela Vida in Westerlo-Oevel komt naar u toe! Deze pedicure aan huis voorziet u van een comfortabele en deskundige behandeling van het verwijderen van eelt, het verzorgen van ingegroeide nagels, het lakken van de nagels tot aan het verwijderen van eeltpitten! Kies voor deze professionele voetverzorging, laat likdoorns verwijderen en uw nagelriemen reinigen en ervaar hoe aangenaam u weer kunt lopen. La Bela Vida staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact op als u op zoek bent naar een specialist die in staat is uw voeten volledig te verzorgen en te verwennen. Van het esthetisch mooi maken tot aan het raadgeven bij schimmels aan toe. La Bela Vida! 

De professionele pedicure aan huis in Westerlo-Oevel

Wat mag u verwachten van de professionals van La Bela Vida? Alleen het beste voor uw voeten! Bij een professionele voetverzorging van La Bela Vida wordt er eerst gekeken of u klachten heeft, en zo ja, welke deze zijn. Vervolgens wordt de algemene verzorging uitgevoerd, bestaande uit nagels knippen, nagelriemen reinigen, eelt verwijderen en de huid hydrateren. Hierbij wordt, indien van toepassing, advies gegeven bij schimmelnagels, huidproblemen, standsafwijkingen, wratten, likdoorns of eeltpitten. De likdoorns en eeltpitten kunnen ook verwijderd net als ingegroeide nagels behandeld kunnen worden. Als deze specialisten zien dat het noodzakelijk is om u door te verwijzen een huisarts, dermatoloog of podoloog, kunt u aan op dit deskundige advies bij La Vida Bela.  

Geef een origineel geschenk: La Bela Vida als cadeau

Vindt u het soms ook een uitdaging om een leuk en origineel cadeau te vinden? Laat u dan inspireren door La Bela Vida om een voetreflexologie of voetverzorging als geschenk te geven. Met deze cadeaubon kan de gelukkige ontvanger zelf een afspraak maken met het team en komen zij de voetjes op locatie verzorgen. Geef het cadeau van het lopen op wolkjes met prachtig verzorgde voeten. Of geef het geschenk van volledig ontspannen voeten na het ervaren van een heerlijke voetreflexologie sessie. Voor meer informatie over de geschenkbonnen nodigen wij u uit contact op te nemen met het team van La Vida Bela in Westerlo-Oevel, een absolute aanrader!

Alle diensten en services op een rij in Antwerpen

Wij nodigen u van harte uit de reviews van La Bela Vida te lezen en zelf een afspraak te maken voor een heerlijke en professionele pedicure aan huis. Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak en laat deze specialisten u verwennen en helpen met:

  • Verwijderen van eelt
  • Verzorgen van ingegroeide nagels
  • Lakken van de nagels
  • Verwijderen van eeltpitten
  • Professionele voetverzorging
  • Likdoorns verwijderen
  • Nagelriemen reinigen
  • Raadgeven bij schimmels

Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Pedicure aan huis Westerlo-Oevel, Antwerpen

Trefwoord
Pedicure aan huis, Verwijderen van eelt, Verzorgen van ingegroeide nagels, Lakken van de nagels, Verwijderen van eeltpitten, Professionele voetverzorging, Likdoorns verwijderen, Nagelriemen reinigen, Raadgeven bij schimmels
Rubriek
Pedicure, Voetverzorging, voetreflexologie
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact