Contact
Naam
J.E. Schrijnwerk & Sanitair
Adres
Gyselstraat 90
Plaats
Sint-Niklaas
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

J.E. Schrijnwerk & Sanitair in Sint-Niklaas is de maatwerk-specialist voor uw nieuwbouw, interieur en totale badkamerrenovaties

Welkom bij J.E. Schrijnwerk & Sanitair in Sint-Niklaas, dé sanitair, schrijnwerk- en maatwerkspecialist in Oost-Vlaanderen. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor perfectie. Van uw CV ketel service tot aan uw totale badkamerrenovatie en als u een metselaar heeft gezocht, zijn we de aannemer voor renovatie van nieuwbouw en oudere panden. We bieden u een waaier aan diensten aan voor uw binnen- en buitenwerken. Doe een beroep op ons voor waterleidingen vervangen, moderne tuinhuizen plaatsen, carports op maat laten maken, Gyproc scheidingswanden, maatkasten, het graven van afvoerleidingen en perfectie in maatwerk. 

Aannemer voor renovatie van nieuwbouw Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen

Over J.E. Schrijnwerk & Sanitair in Sint-Niklaas

Houtbewerking en sanitair installeren of herstellen, zijn twee activiteiten waarvoor u een beroep doet op J.E. Schrijnwerk & Sanitair, maar ons bouwbedrijf realiseert onder leiding van zaakvoerder Jaron Eeckhoudt veel meer tijdens de renovatie bij particulieren en bedrijven. Ontdek een snelle service en een sterke prijs-kwaliteitverhouding voor uw projecten. We hebben een passie voor de bouwsector en zijn volledig opgeleid in de industriële schrijnwerkerij. Neem direct een kijkje naar ons fotoalbum met realisaties. Geniet bij het zien van ons vakmanschap, doe inspiratie op voor uw project en neem contact met ons op voor meer informatie, advies en het maken van een afspraak. We staan u graag bij met raad, daad en een offerte perfect op maat.

Verwarming en totale badkamerrenovaties

De realisaties van J.E. Schrijnwerk & Sanitair vertonen niet alleen vakmanschap wanneer er met hout wordt gewerkt, want we hebben eveneens de expertise om met andere materialen bij u aan het werk te gaan. Maak gebruik van onze uiteenlopende renovatiewerken in sanitair en verwarming. Met jarenlange ervaring en de oplevering van perfecte totaalrenovaties in onder meer sanitair, badkamers en verwarmingsinstallaties zijn we dé referentie voor perfect maatwerk en detailwerk.

Onze diensten en services in Oost-Vlaanderen

J.E. Schrijnwerk & Sanitair is in Oost-Vlaanderen het eerste aanspreekpunt voor binnenschrijnwerken en het maken van houten constructies in de buitenomgeving. We nodigen u dan ook van harte uit contact op te nemen voor meer informatie, advies en het maken van een (bezoek)afspraak voor onze diensten en services, waaronder:

  • CV ketel service
  • Totale badkamerrenovatie
  • Aannemer voor renovatie van nieuwbouw
  • Waterleidingen vervangen
  • Moderne tuinhuizen plaatsen
  • Carports op maat laten maken
  • Gyproc scheidingswand
  • Maatkasten
  • Metselaar gezocht
  • Graven van afvoerleidingen

Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Totale badkamerrenovatie Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
CV ketel service, Totale badkamerrenovatie, Aannemer voor renovatie van nieuwbouw, Waterleidingen vervangen, Moderne tuinhuizen plaatsen, Carports op maat laten maken, Gyproc scheidingswand, Maatkasten, Metselaar gezocht, Graven van afvoerleidingen
Rubriek
Sanitair, Nieuwbouw, Rioleringswerken, Schrijnwerkerij, Bouw
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact