Contact
Naam
Smooksjuur
Adres
Hasseltsesteenweg 140
Plaats
Kortessem
Provincie
Limburg
Social Media

De streekproducten en originaliteit van Smooksjuur in Kortessem Limburg

Bent u toe aan een uniek verhaal en een unieke smaakbeleving? Dan nodigen wij u uit te lezen over en te proeven van Smooksjuur in Kortessem. De route naar de ruime keuze in streekproducten, belegde broodjes en vers hoeveijs heeft een hele eigen historie. U bent welkom voor verse gerechten afhalen voedingsautomaten, warme en koude afhaalgerechten, warme buffetten, u kunt een heerlijke barbecue bestellen en koude buffetten. Ook verzorgen zij duurzame catering en vleesgerechten voor u. Lees snel verder en neem een kijkje achter de schermen van Smookjuur in Kortessem.

Duurzame catering Kortessem

Streekproducten zorgvuldig geselecteerd in Kortessem

In 2021 opende het "Smookwienkelke" de deuren. Het Smookwienkelke staat voor streekgebonden met een dikke knipoog naar de fifties & sixties. Marco Buttiens, chef in de Smooksjuur, experimenteerde met gezonde producten om toch overheerlijke maaltijden op tafel te toveren. Dit is een deel van zijn leven geworden. Verse groenten, zo weinig mogelijk vetten en bewaarmiddelen, en zo veel mogelijk natuurlijke producten. Het unieke concept is ontstaan uit zijn voorliefde voor het dorp Kortessem, de streek en de provincie. De mooie producten, die deze streek te bieden heeft, kent niet iedereen. Hij ziet het dan ook als zijn taak om deze topproducten te laten proeven en ontdekken. Het gevoel en de sfeer van een Vlaams kruidenierswinkeltje wordt hier bij u boven gehaald. 

Smooksjuur automaat: uniek, origineel en top kwaliteit

De Smooksjuur is uitgegroeid tot "the place to be" voor afhaalmaaltijden in Kortessem en dit heeft een heel eigen verhaal. Deze unieke afhaalautomaat is voor vele mensen niet meer weg te denken uit de gemeente, maar u heeft misschien nog nooit van een afhaalautomaat gehoord! Uit de automaat van Smooksjuur kunt u 24/7 verse gerechten komen afhalen. Het team bereidt 16 verschillende gerechten met verse ingrediënten en producten. Voor de soepen gebruiken zij een oude methode die men vroeger gebruikte voor het bewaren van gerechten in een weckbokaal. Hierdoor zijn deze soepen minstens 5 weken houdbaar in de koeling, en dit zonder toevoeging van bewaarmiddelen. Alle koude gerechten worden verpakt onder beschermde atmosfeer.

Lees, proef en geniet van Smooksjuur in Limburg

Wij nodigen u uit in alle rust de heerlijkheden, het verhaal en daarmee het ontstaan van het concept van Smooksjuur te lezen op de website. Van cremetriporteur tot de belegde broodjes met kwaliteitsvolle streekproducten of huisbereide specialiteiten, deze onderneming is werkelijk uniek. Geniet van Vlaamse producten en gerechten die hip waren in de tijd van uw (over)grootouders, kortom kom langs om te proeven van:

  • Streekproducten
  • Belegde broodjes
  • Vers hoeveijs
  • Verse gerechten afhalen voedingsautomaten
  • Warme en koude afhaalgerechten
  • Warme buffetten
  • Barbecue bestellen
  • Koude buffetten
  • Duurzame catering
  • Vleesgerechten

Neem gerust contact op voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Streekproducten Kortessem

Trefwoord
Streekproducten, Belegde broodjes, Vers hoeveijs, Verse gerechten afhalen voedingsautomaten, Warme en koude afhaalgerechten, Warme buffetten, Barbecue bestellen, Koude buffetten, Duurzame catering, Vleesgerechten
Rubriek
Broodjeszaken, Cateringservice, Barbecue`s en toebehoren, IJssalon, Take-a-way
Openingstijden
Ma gesloten
Di 10:00 - 17:00
Wo 10:00 - 17:00
Do 10:00 - 17:00
Vr 10:00 -
Za 10:00 -
Zo 15:00 -
Contact