Contact
Naam
Groen@Home
Adres
Nieuwkerkenstraat 9
Plaats
Sint-Gillis-Waas
Provincie
Oost-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Social Media

Ga langs bij Groen@Home uit Sint-Gillis-Waas voor totale concepten tuinaanleg, van gazons tot snoeien

Het team van Groen@Home uit Sint-Gillis-Waas heeft een passie voor alles wat met tuinen te maken heeft. Dat heeft ze doen besluiten om zich te specialiseren in totale concepten tuinaanleg, en dat kunnen ze als de beste. Kom bij ze langs voor irrigatie, gazon renovatie, gazon en grasmatten aanleggen en snoeiwerken. Hun medewerkers staan er om bekend dat ze altijd op een zeer professionele manier zwemvijvers aanleggen, en daarnaast hebben ze zwembaden en vijvers soorten en prijzen. Tevens zijn ze gespecialiseerd in waterleidingen aanleggen, terrassen aanleggen, opritten aanleggen en bestrating tuin plaatsen. Tenslotte moet u voor draadafsluitingen soorten en prijzen zeker bij ze langs gaan. 

Totale concepten tuinaanleg - Groen@Home, Sint-Gillis-Waas

Groene vingers, groene harten en groene tuinen

Bij de medewerkers van Groen@Home uit Sint-Gillis-Waas stroomt de natuur door het bloed. Zij staan op met tuinen in hun hoofd, en gaan er ook mee naar bed. Voor de beste service bieden ze totale concepten tuinaanleg. Denk hierbij aan

  • Irrigatie
  • Snoeiwerken
  • Gazon renovatie
  • Gazon en grasmatten aanleggen
  • Zwemvijvers aanleggen
  • Zwembaden en vijvers soorten en prijzen
  • Waterleidingen leggen
  • Terrassen aanleggen
  • Opritten aanleggen en bestrating tuin
  • Draadafsluitingen soorten en prijzen

De meest complete in totale concepten tuinaanleg

Beeld u eens in: één bedrijf dat met u meedenkt en u kan helpen met de gehele vormgeving en aanleg van uw tuin. Klinkt fantastisch toch? Iedereen die in Sint-Gillis-Waas of omgeving woont, mag zichzelf in de handen knijpen, want zij hebben Groen@Home die dit beeld werkelijkheid kan maken. Zij komen bij u langs om uw huidige tuin te bekijken en naar al uw wensen te luisteren. Vervolgens maken ze samen met u een plan om tenslotte aan de slag te gaan om uw droom te verwezenlijken.

Strak aangelegde en keurig onderhouden tuinen

Niet alleen de aanleg, maar ook het onderhoud van uw tuin neemt Groen@Home uit Sint-Gillis-Waas voor u uit handen. Dit kan zowel eenmalig als periodiek onderhoud zijn, en u kunt er voor kiezen om uw gehele tuin of slechts delen daarvan uit te besteden. Ze zijn gespecialiseerd in onder andere snoeiwerken, de verzorging van grasmatten en het bijhouden van de perken. Geef het vooral aan als u daarnaast andere werkzaamheden wilt laten uitvoeren.

Binnenkort de perfecte tuin? Neem dan snel contact op met Groen@Home in Sint-Gillis-Waas. U kunt ook het contactformulier invullen.

Totale concepten tuinaanleg - Groen@Home, Sint-Gillis-Waas

Trefwoord
Gazon renovatie, Gazon en grasmatten aanleggen, Snoeiwerken, Zwemvijvers aanleggen, Zwembaden en vijvers soorten en prijzen, Totale concepten tuinaanleg, Waterleidingen leggen, Terrassen aanleggen, Opritten aanleggen en bestrating tuin, Draadafsluitingen soorten en prijzen
Rubriek
Tuinontwerp, Vijvers, vijvers zwembaden & toebehoren, Tuinaanleg & -onderhoud, Boomverzorging
Openingstijden
Ma 07:00 - 18:00 op afspraak
Di 07:00 - 18:00 op afspraak
Wo 07:00 - 18:00 op afspraak
Do 07:00 - 18:00 op afspraak
Vr 07:00 - 18:00 op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Contact