Contact
Naam
Tuinen Masschelin Kristof
Adres
Molenhoekstraat 94
Plaats
Izegem
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Tuinen Masschelin Kristof in Izegem, gazonaanleg en gazon onderhoud en meer

Bent u op zoek naar een hovenier die met u meedenkt? Wees welkom bij Tuinen Masschelin Kristof in Izegem, voor alles op het gebied van tuinen. Van snoeiwerken tuin, bomen snoeien, advies en plaatsing van verschillende soorten afsluitingen tuin tot totale concepten tuinaanleg en ontwerp. Elke opdracht is bespreekbaar. Ook komen wij grasmatten leggen kunstgras en echt gras en verzorgen wij uw gazonaanleg en gazon onderhoud. Bovendien kunt u bij ons terecht voor opritten aanleggen prijs en advies, terrassen aanleggen prijs en advies, verzorgen wij uw riolering, leidingen en kabels evenals kleine grondwerken prijs. Voor al uw tuinwerken, groot of klein, gaat u naar Tuinen Masschelin Kristof.

Gazonaanleg en gazon onderhoud - Tuinen Masschelin Kristof, Izegem

Wie is Tuinen Masschelin Kristof?

Met onze passie voor groenconcepten, denken wij met u mee in oplossingen voor de complete (her)inrichting van uw buitenruimte. Vanaf het ontwerp tot het volledige onderhoud, u bent bij ons in goede handen. Na een inventarisatie van uw wensen maken wij een 3D tekening op maat; zo krijgt u een goed beeld van de uiteindelijke realisatie van uw nieuwe droomtuin. Tijdens het gehele traject voorzien we u uiteraard van een deskundig en creatief advies. Elke stijl is hierbij mogelijk, van strak en modern tot landelijk en klassiek. Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden m.b.t. de inrichting en het onderhoud van uw tuin, tijdens een persoonlijk gesprek.

Voor gazonaanleg en gazon onderhoud

Wilt u graag een stralend stuk groen in uw tuin? Dan leggen we voor u graag een nieuw gazon voor u aan. Hierbij heeft u de keuze uit kunstgras, grasmatten of het inzaaien met graszaden. Kunstgras is uiteraard de snelste optie om direct van een strak gazon te genieten, onderhoudsvrij en niet van echt te onderscheiden. Bovendien is kunstgras uitstekend inzetbaar bij mensen met een pollen- of hooikoorts allergie. Houdt u van de geur van pas gemaaid gras? Dan is natuurlijk gras de beste optie. Hierbij zijn grasmatten niet alleen sneller, maar ook makkelijker in onderhoud. Bel ons gerust voor een gedegen advies op maat.

Een brede waaier aan diensten

Bij Tuinen Masschelin Kristof staat u, als klant, voorop. Met onze brede waaier aan diensten, kunnen wij al onze klanten voorzien van een prachtige tuin en professioneel onderhoud. Wij bieden o.a. de volgende diensten:

  • Snoeiwerken tuin
  • Opritten aanleggen prijs en advies
  • Terrassen aanleggen prijs en advies
  • Riolering leidingen en kabels
  • Grasmatten leggen kunstgras en echt gras
  • Totale concepten tuinaanleg en ontwerp
  • Bomen snoeien
  • Kleine grondwerken prijs
  • Gazonaanleg en gazon onderhoud
  • Soorten afsluitingen tuin

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Gazonaanleg en gazon onderhoud - Tuinen Masschelin Kristof, Izegem

Trefwoord
Snoeiwerken tuin, Opritten aanleggen prijs en advies, Terrassen aanleggen prijs en advies, Riolering leidingen en kabels, Grasmatten leggen kunstgras en echt gras, Totale concepten tuinaanleg en ontwerp, Bomen snoeien, Kleine grondwerken prijs, Gazonaanleg en gazon onderhoud, Soorten afsluitingen tuin
Rubriek
Boomkwekerijen en boomverzorging, Grondwerken, Tuinontwerp, Tuinaanleg & -onderhoud, Snoeiwerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact