Contact
Naam
Idee Project
Adres
Paepestraat 86/0001
Plaats
Wichelen
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Idee Project in Wichelen, de specialist voor het feilloos realiseren van tuinhuizen en schilderwerk naar wens

Wilt u het tuinhuis van uw dromen realiseren? Dan bent u bij Idee Project aan het juiste adres. Deze professional is gespecialiseerd in het maken van tuinhuizen en luistert naar uw wensen. Ook kunt u terecht voor blokhuts. Zoekt u een betrouwbare professional voor uw schilderwerk? Ook dan kunt u rekenen op Idee Project. Deze vakman heeft oog voor detail en is binnenschilder en buitenschilder. Deze interieurschilder en gevelschilder levert een feilloos resultaat en helpt u graag met kleuradvies. Daarnaast kunt u terecht voor vloertegels. Neem gerust contact op.

Tuinhuizen - Idee Project, Wichelen

Kwalitatieve tuinhuizen naar wens

Wilt u een nieuw tuinhuis naar wens? Vertrouw dan op de ervaring en expertise van Idee Project. Deze vakman is gespecialiseerd in het realiseren van tuinhuizen. Hij luistert naar uw wensen en maakt het tuinhuis van uw dromen. Daarnaast bespreekt hij duidelijk alle mogelijkheden, maakt hij correcte afspraken en geeft hij graag deskundig advies. Deze specialist leidt het gehele project van A tot Z in goede banen. Daarnaast wordt enkel gewerkt met het beste materiaal, zodat u bent verzekerd van de beste kwaliteit. Op basis van uw wensen en de afmetingen wordt alles zorgvuldig ontworpen en gemaakt, zodat het totaalplaatje voor u uiteindelijk klopt. 

Binnenschilder en buitenschilder in Wichelen

Bij Idee project kunt u rekenen op professionaliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en correctheid. Deze binnenschilder en buitenschilder maakt gebruik van de juiste technieken en werkt alles tot in de puntjes af. Daarnaast maakt deze interieurschilder gebruik van de juiste materialen en treft hij goede voorbereidingen. Een goede voorbereiding is essentieel, zodat de nieuwe verflaag goed blijft hechten en de beste bescherming biedt. Geen oneffenheden in de muren, maar een totaalplaatje naar wens. Deze gevelschilder kan uw woning of bedrijfspand een geheel andere uitstraling geven.  

Diensten Idee Project

Bij Idee Project kunt u altijd reken op een feilloze realisatie naar wens tegen een correcte prijs. Van kleinschalige installaties tot complexe klussen, deze specialist leidt uw project tot een goed einde. Deze professional biedt een breed scala aan diensten. U kunt onder andere terecht voor:

  • tuinhuizen
  • blokhuts
  • vloertegels
  • kleuradvies
  • binnen- en buitenschilderwerk

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Tuinhuizen - Idee Project, Wichelen

Trefwoord
Binnenschilder, Buitenschilder, Interieurschilder, Gevelschilder, Tuinhuizen, Blokhuts, Vloertegels, Kleuradvies
Rubriek
Schilderwerken, Klusjesman, Behangwerken
Openingstijden
Ma 07:00 - 18:00
Di 07:00 - 18:00
Wo 07:00 - 18:00
Do 07:00 - 18:00
Vr 07:00 - 18:00
Za gesloten
Zo gesloten
Contact