Contact
Naam
Green Lovers Works
Adres
Buurtspoorweglei 22/201
Plaats
Borgerhout
Provincie
Antwerpen
Mobiel
E-mail

Social Media

Voor allerlei groene werken, zoals tuininrichting, gaat u langs bij Green Lovers Works in Borgerhout

Wat ooit klein begon, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met alles op het gebied van tuinen. Green Lovers Works uit Borgerhout heeft een passie voor groen. Dit ziet u terug in de winter planten en zomer planten die ze gebruiken voor hun tuininrichting, maar ook door de gazon aanleg die ze voor u uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze voor u keramische tegels aanleggen en natuursteen plaatsen. Ook voor de mooiste plantenbakken, houten tuinschermen, houten tuinhuizen en houtconstructie tuin kunt u altijd bij ze terecht. De Lovers uit Borgerhout werken altijd met een glimlach op hun gezicht. Green Lovers Works is werkzaam in de regio Schilde, Brasschaat, Edegem, Kapellen en Schoten.

Tuininrichting - Green Lovers Works, Borgerhout

Werken met een passie voor de groene natuur

Inspireren en informeren, dat is wat ze bij Green Lovers Works uit Borgerhout het liefste doen. Daarnaast steken ze maar al te graag hun handen uit de mouwen voor onder andere

  • Keramische tegels aanleggen
  • Plantenbakken
  • Houten tuinschermen
  • Tuininrichting
  • Winter planten en zomer planten
  • Houtconstructie tuin
  • Gazon aanleg
  • Houten tuinhuizen
  • Natuursteen plaatsen

Laat de lange en zwoele avonden maar komen!

Geniet extra van het buitenleven met een terrasoverkapping geplaatst door Green Lovers Works uit Borgerhout. Met een ruim aanbod aan modellen, materialen en de mogelijkheid om persoonlijke aanpassingen te maken zit er altijd een overkapping tussen die aan al uw wensen voldoet. Laat u inspireren door de voorbeelden in hun gidsen of kom zelf met modellen die u bijvoorbeeld online heeft gevonden. Het professionele team van Green Lovers Works neemt graag de tijd voor u en zal er voor zorgen dat uw dromen werkelijkheid worden.

Tuininrichting aangepast aan al uw wensen

Kent u dat? U heeft een plaatje van iets in uw hoofd en u zou het geweldig vinden als dit precies zo voor u kan worden uitgevoerd. Als het gaat om tuininrichting dan hebt u geluk dat u contact kunt opnemen met Green Lovers Works in Borgerhout, zij staan er om bekend dat zij uw plannen tot in detail kunnen uitvoeren. Ook wanneer uw tuin al is ingericht en u deze graag weer klaar wilt maken voor de zomer kunt u contact met ze opnemen. Zij werken vlot en met respect voor de natuur en zo zorgen zij er voor dat het plaatje weer werkelijkheid wordt.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact op met Green Lovers Works in Borgerhout. U kunt ook het contactformulier invullen.

Tuininrichting - Green Lovers Works, Burgerhout

Trefwoord
Keramische tegels aanleggen, Plantenbakken, Houten tuinschermen, Tuininrichting, Winter planten, Zomer planten, Houtconstructie tuin, Gazon aanleg, Houten tuinhuizen, Natuursteen plaatsen
Rubriek
Tuinaanleg & -onderhoud, Tuinhuisjes, Aanleg en onderhoud van tuinen, Tuinverlichting
Openingstijden
Ma 08:00 - 16:00
Di 08:00 - 16:00
Wo 08:00 - 16:00
Do 08:00 - 16:00
Vr 08:00 - 14:00
Za gesloten
Zo gesloten
Contact