Contact
Naam
Ambigreen BV
Adres
Elderseweg 159
Plaats
Tongeren
Provincie
Limburg
Mobiel
E-mail

Social Media

Ambigreen BVBA in Tongeren, uw specialist in tuinaanleg, onderhoud en openbaar groen

Zoekt u een specialist op het gebied van het aanleggen van tuinen en het onderhoud van tuinen? Wees welkom bij Ambigreen BVBA in Tongeren. Naast de aanleg en het onderhoud van uw tuin, zijn wij inzetbaar voor een breed pakket aan diensten als: uw gazonaanleg, grondwerken, bestratingswerken het aanleggen van kunstgras en alle soorten aanplantingen. Bovendien verzorgen wij ook het openbaar groen en industrieel groen in de regio. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het onderhoud en renovatie van sportvelden. Kortom, voor een professional in tuinwerken, gaat u naar Ambigreen.

Openbaar groen - Ambigreen BV, Tongeren

Wij realiseren uw droomtuin

Heeft u altijd al de wens gehad om uw droomtuin te realiseren? Wij maken uw tuin geheel op maat en pakken het hele traject op van A tot Z. Onze tuinarchitect maakt graag een persoonlijk ontwerp voor u, maar indien u al over een tuinontwerp beschikt, gaan we direct aan de slag. Ons team zorgt allereerst voor het startklaar maken van de grond, inclusief het afvoeren. Van een gazon tot de door u gewenste beplanting, bestrating en tuinafsluiting; alles is mogelijk. U hoeft enkel nog te genieten van uw nieuwe pareltje. En het onderhoud? Dat verzorgen we graag!

Ook voor openbaar groen

Beheert u een golfbaan, een sportveld of maakt u onderdeel uit van het gemeentebestuur of de lokale overheid? Ook dan helpen wij u graag. Wij zorgen er voor dat uw sportveld er prachtig onderhouden bij ligt. Dankzij deskundig onderhoud, worden de onderhoudskosten van een sportveld op termijn lager. U verlengt bovendien de levensduur van de grasmat en vermindert speelschade. Ook voor bedrijven organiseren wij al het groenonderhoud op maat waarbij gewerkt wordt met onderhoudscontracten. In een persoonlijk adviesgesprek leggen we u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor een breed dienstenpakket

Met ons uitgebreide aanbod aan professionele diensten, hebben wij al veel klanten blij mogen maken. Ambigreen is werkzaam in Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Kijkt u vast op onze website voor diverse voorbeelden. Wij bieden al onze klanten o.a. de volgende diensten:

  • Bestratingswerken
  • Grondwerken
  • Onderhoud en renovatie van sportvelden
  • Gazonaanleg
  • Aanleggen van kunstgras
  • Aanplantingen
  • Industrieel groen
  • Openbaar groen
  • Aanleggen van tuinen
  • Onderhoud van tuinen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Openbaar groen - Ambigreen BV, Tongeren

Trefwoord
Bestratingswerken, Grondwerken, Onderhoud en renovatie van sportvelden, Gazonaanleg, Aanleggen van kunstgras, Aanplantingen, Industrieel groen, Openbaar groen, Aanleggen van tuinen, Onderhoud van tuinen
Rubriek
Snoeien en vellen van bomen, Tuinaanleg en tuinonderhoud, Tuinontwerp, Afsluitingen en poorten, Aanleg van opritten en terrassen
Openingstijden
Ma 07.00 - 19.00 op afspraak
Di 07.00 - 19.00 op afspraak
Wo 07.00 - 19.00 op afspraak
Do 07.00 - 19.00 op afspraak
Vr 07.00 - 19.00 op afspraak
Za 07.00 - 19.00 op afspraak
Zo gesloten
Contact