Contact
Naam
Reumers Groen
Adres
Veldstraat 11
Plaats
Bocholt
Provincie
Limburg
Social Media

Tuinwerken en tuinrenovaties brengt u onder bij Reumers Groen in Bocholt Limburg

Bent u op zoek naar een expert in tuinwerken? Dan bent u bij Reumers Groen in Bocholt aan het juiste adres. Voor het vellen en snoeien van bomen, kleine grondwerken, terras aanleggen, grasmatten, gazon aanleggen, omheiningen plaatsen, opritten aanleggen, hagen snoeien, onderhoud van bomen en tuinwerken. Deze groen specialist kan alles voor u uitvoeren, van tuinaanleg tot aan bosbouw. Zij staan klaar voor de gehele provincie Limburg. Heeft u een project in groenwerken? Neem dan eerst contact op met Reumers Groen en krijg het beste advies van de echte specialist. 

Tuinwerken - Reumers Groen, Bocholt

Tuinwerken en tuinaanleg door de expert uit Bocholt

Frezen en inzaaien van bestaand of nieuwe gazon, borduurstenen plaatsen, klinkerwerken? U kunt het niet bedenken of Reumers Groen kan het voor u uitvoeren. Deze ware specialist in tuinwerken en het werken met groen staat voor u klaar. Bent u op zoek naar aanleg van uw tuin, een renovatie of onderhoud? Voor al deze projecten is dit uw expert met een ijzersterk team en passie voor alles wat met groen te maken heeft. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden voor uw wensen, behoeften en budget. Het resultaat is gegarandeerd prachtig. 

Plaatsen van omheiningen in de provincie Limburg

Een afsluiting of omheining geeft een duidelijke begrenzing aan uw tuin of grond. Het geeft privacy en kan beschutting en bescherming bieden. Ook is het handig om huisdieren in uw tuin te houden of uw vee in de weide. Een omheining laat u het beste maken door Reumers Groen. Van houten tuinschermen, tuingaas of draad, schanskorven tot kunsthagen. Er is geen tuin of grond die niet door deze experts van de beste omheining kunnen worden voorzien. Neem hier een kijkje naar een greep uit de realisaties van Reumers Groen. Dit team werkt in de gehele provincie Limburg. 

Alle diensten van Reumers Groen voor u op een rij

Wij nodigen u uit contact op te nemen als u op zoek bent naar een specialist voor uw groenwerk. Het team van Reumers Groen staat klaar om voor u aan de slag te gaan met:

  • Vellen en snoeien van bomen
  • Kleine grondwerken
  • Terras aanleggen
  • Grasmatten
  • Gazon aanleggen
  • Omheiningen plaatsen
  • Opritten aanleggen
  • Hagen snoeien
  • Onderhoud van bomen
  • Tuinwerken

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Tuinwerken - Reumers Groen, Bocholt

Trefwoord
Vellen en snoeien van bomen, Kleine grondwerken, Terras aanleggen, Grasmatten, Gazon aanleggen, Omheiningen plaatsen, Opritten aanleggen, Hagen snoeien, Onderhoud van bomen, Tuinwerken
Rubriek
Bestratingen, Tuinaanleg en tuinonderhoud, tuin, Gras- en tuinbouw
Openingstijden
Ma 06:00 - 18:00
Di 06:00 - 18:00
Wo 06:00 - 18:00
Do 06:00 - 18:00
Vr 06:00 - 18:00
Za 06:00 - 18:00
Zo gesloten
Contact