Contact
Naam
Metaalwerken Bartels
Adres
Nijverheidsweg 10
Plaats
Bree
Provincie
Limburg
Telefoon
E-mail

Social Media

Stalen trappen door de maatwerkspecialisten van Metaalwerken Bartels in Bree Limburg

Bent u op zoek naar een specialist in maatwerk met staal of metaal? Dan bent u bij Metaalwerken Barterls in Bree aan het juiste adres. Voor Inox trappen, stalen trappen, trapleuningen, balustrades, stalen deuren, metalen brievenbussen, stalen deuren en stalen carports uw beste keuze. Deze staalexperts staan klaar om al uw maatwerken in staal en metaal tot in perfectie te realiseren. Van stalen poorten met automatisatie tot aan die  metalen leuningen die u wenst in uw interieur of buitenomgeving. Heeft u interesse? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie, advies of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. 

Stalen carports Bree, Limburg

Stalen trappen perfect op maat in het atelier in Bree

De trap is het juweel van uw woning! Tegenwoordig maakt een trap niet alleen meer deel uit van het interieur van een woning, maar het kan juist die sfeer brengen die u in gedachten heeft voor uw interieur. De mogelijkheden in trappen zijn dan ook talrijk. Gelakt staal of inox kan moeiteloos gecombineerd worden met hout, glas of andere materialen. Bij Metaalwerken Bartels gaat het team maatwerkspecialisten met de klant op zoek naar een model dat het best past bij uw wensen en uw interieur. Alles wordt op maat gemaakt in het eigen atelier. Hierdoor levert Metaalwerken Bartels een tot in detail perfect resultaat.

Metaalwerken op maat bij de specialisten van Bartels

Naast trappen kunt u ook voor al uw overige metaalmaatwerk terecht. Trapleuningen, balustrades voor binnen en buiten, poorten, carport, stalen deuren, brievenbussen en zoveel meer. Al het staalwerk kan gelakt worden in de gangbare RAL kleuren. Breng vrijblijvend een bezoek aan de toonzaal op werkdagen tussen 8 uur en 16 uur of maak een afspraak om langs te komen buiten deze uren. Het team van Metaalwerken Bartels is uiterst klantvriendelijk en klantgericht. Zij staan graag tot uw dienst met meer informatie, advies en een ontwerp volledig gebaseerd op uw wensen, behoeften en budget.   

Alle diensten en services op een rij in Limburg

Wij nodigen u van harte uit inspiratie op te doen in de fotogalerij met een greep uit de realisaties van Metaalwerken Bartels en contact op te nemen als u het beste resultaat wenst voor uw:

  • Inox trappen
  • Stalen trappen
  • Trapleuningen
  • Balustrades
  • Stalen deuren
  • Metalen brievenbussen
  • Stalen deuren
  • Stalen carports
  • Stalen poorten met automatisatie
  • Metalen leuningen

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Stalen trappen Bree, Limburg

Trefwoord
Inox trappen, Stalen trappen, Trapleuningen, Balustrades, Stalen deuren, Metalen brievenbussen, Stalen deuren, Stalen carports, Stalen poorten met automatisatie, Metalen leuningen
Rubriek
Metaalbedrijven, Trappen, Maatwerk, Automatisatie
Openingstijden
Ma 08:00 - 16:00
Di 08:00 - 16:00
Wo 08:00 - 16:00
Do 08:00 - 16:00
Vr 08:00 - 16:00
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact