Contact
Naam
Efe-Construct
Adres
Vijgenstraat 15
Plaats
Lokeren
Provincie
Oost-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Ruwbouwwerken en totaal renovaties bij Efe-Construct in Lokeren Oost-Vlaanderen

Heeft u plannen om een nieuwe woning of villa te bouwen? Neem dan contact op met Efe-Construct in Lokeren, want voor de ruwbouw voor uw project zijn dit de beste en meest professionele specialisten! Ruwbouw is een echte stiel. Het geheel van de ruwbouwwerken is dan ook het fundament van uw nieuwe woning. Dit team staat klaar voor kwalitatief de beste totaalrenovatie, nieuwbouw, bijgebouwen, binnenbepleistering, buitenbepleistering, tuinafsluitingen, ruwbouwwerken, schuifdeuren, metselen van ruwbouw woningen en het slopen van panden. Moet het goed, breng het dan onder bij Efe-Construct!

Ruwbouwwerken - Efe-Construct, Lokeren

Ruwbouwwerken door de specialist uit Lokeren

Gespecialiseerd in het metselen van ruwbouwwoningen, is de zaakvoerder van Efe-Construct zelf continu op de werf aanwezig. Zij werken enkel samen met ervaren en continu bijgeschoolde onderaannemers uit de regio. Door de kennis van de nieuwste technieken en bouwtrends garanderen zij u professionaliteit en kwaliteit. En zo wordt uw droomwoning werkelijkheid. Alle ruwbouwwerken worden nauwkeurig uitgevoerd, rekening houdende met alle reglementeringen en wetgevingen, en volledig volgens het concept en budget dat vooraf met u is vastgelegd. Een perfecte afwerking van uw project is het resultaat en dit resultaat weerspiegelt uw wensen en verwachtingen.

Renovaties, grote en kleine interieurwerken en meer

Wenst u een bestaande woning om te vormen tot droomwoning? Of heeft u een woning die niet helemaal is meer bij uw wensen en behoefte past? Dan is Efe-Construct de geschikte partner voor uw verbouwingswerken en renovaties. Gyprocwerken, elektriciteitswerken, binnenschilderwerk, nieuwe vloeren, nieuwe keuken, loodgieterijwerk, badkamerrenovatie dit team doet het graag, doet het goed en aan een correcte prijs! Met meer dan 15 jaar ervaring in algemene verbouwingswerken aan alle soorten woningen, zowel grote als kleine renovaties, de beste stiel en vakman beschikbaar in Oost-Vlaanderen. Ook interieurwerken doen zij met de grootste zorg. De algemene interieur werken, zoals bijvoorbeeld schilderen, wordt met de grootste precisie en oog voor detail afgewerkt.

De bouwservices een rij voor regio Oost-Vlaanderen

Het team van Efe-Construct staat naast al bovenstaande ook klaar voor diverse interieurwerken zoals het gieten van chape, Gyproc muren- en plafonds, pleisterwerken en vloeren, zowel tegels, parket als tapijt. Wij nodigen u uit contact op te nemen met deze specialisten als u een project heeft in:

  • Totaalrenovatie
  • Nieuwbouw
  • Bijgebouwen
  • Binnenbepleistering
  • Buitenbepleistering
  • Tuinafsluitingen
  • Ruwbouwwerken
  • Schuifdeuren
  • Metselen van ruwbouw woningen
  • Slopen van panden

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Ruwbouwwerken - Efe-Construct, Lokeren

Trefwoord
Totaalrenovatie, Nieuwbouw, Bijgebouwen, Binnenbepleistering, Buitenbepleistering, Tuinafsluitingen, Ruwbouwwerken, Schuifdeuren, Metselen van ruwbouw woningen, Slopen van panden
Rubriek
Metselwerken, Afbraakwerken, Ramen & Deuren, Algemene Bouwbedrijf, Tegelwerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Contact