Contact
Naam
Yakup's Barbershop
Adres
Gistelse Steenweg 336
Plaats
Brugge
Provincie
West-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Social Media

Yakup’s Barbershop in Brugge, uw herenkapper, voor de perfecte snit & stylish baard

Heeft u altijd uw baard al eens professioneel willen laten knippen? Dan moet u zeker een afspraak maken bij Yakup’s Barbershop in Brugge. Uw baard knippen of baard trimmen wordt bij Yakup’s Barbershop op professionele wijze uitgevoerd. Bij deze sfeervolle herenkapper, kinderkapper en kinder barber, kunt u niet alleen terecht voor een hippe haircut met perfecte snit, maar vindt u ook een rijk assortiment verzorgende producten voor uw haar en baard. Laat u verrassen door de ervaren barbiers en verlaat de barbershop met een nieuwe, trendy, coupe die gezien mag worden!

Snit - Yakup's Barbershop, Brugge

Barbershop voor een strakke snit

Een barbershop is een kapsalon voor heren, waar ook baarden en snorren in model gebracht worden. Rond 1900 waren barbershops bijzonder populair als ontmoetingsplek voor mannen, waar tijdens het wachten de mannen met elkaar de dag doornamen. Bij Yakup’s Barbershop zijn we, net als vroeger, een welkome plek voor alle mannen die er goed verzorgd uit willen zien. Wij verzorgen uw haar en baard met de uiterste precisie en heeft u geen baard? Dan kiest u gewoon voor de heerlijk verzorgende clean shave service. Kom langs en probeer het zelf!

Diverse verzorgende producten

Een nieuw kapsel wilt u graag zo lang mogelijk mooi houden. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een ruim aanbod aan verzorgende producten voor het haar en de baard. Zo vindt u bij ons verschillende haarpommades van het Rotterdamse merk “Reuzel”. Hierbij kiest u zelf de sterkte en glans die u wenst. Maar ook bijvoorbeeld verzorgende baardolie van Captain Fawcett. Uw baard gaat hier niet alleen lekker van ruiken, maar blijft goed gevoed dankzij de verzorgende toegevoegde vitamine E. En laten we vooral de producten van Uppercut, Layrite en Suavecito niet vergeten. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies in de barbershop.

Neem de jongens ook mee

Ook kleine mannen zijn welkom in onze barbershop. Omdat we tegenwoordig enkel op afspraak werken, hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. Kom gerust met de jongens en stap samen de shop uit met een strakke snit. U kunt bij ons gebruik maken van de volgende diensten:

  • Kinder barber
  • Kinderkapper
  • Herenkapper
  • Baard knippen
  • Baard trimmen
  • Haircut
  • Snit

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Snit - Yakup's Barbershop, Brugge

Trefwoord
Kinder barber, Kinderkapper, Herenkapper, Baard knippen, Baard trimmen, Haircut, Snit
Rubriek
Kapsalons, Barbershop
Openingstijden
Ma gesloten
Di 08:00 - 18:00 op afspraak
Wo 08:00 - 18:00 op afspraak
Do 08:00 - 18:00 op afspraak
Vr 08:00 - 18:00 op afspraak
Za 08:00 - 18:00 op afspraak
Zo gesloten
Contact