Contact
Naam
Bliss Wash & Wax
Adres
Leugenberg 204
Plaats
Ekeren
Provincie
Antwerpen
Social Media

Self carwash van Bliss Wash & Wax in Ekeren Antwerpen, Wommelgem en Wuustwezel

Bent u op zoek naar een perfecte carwash in de regio Antwerpen? Dan bent u bij Bliss Wash & Wax in Ekeren, Wommelgem en Wuustwezel aan het juiste adres. Reken op onze expertise en onze state of the art wasstraten voor een perfecte service. U kunt uw voertuig bij ons laten genieten van een intensief zeep wasprogramma auto's en het is een volledige self carwash. We bieden u wasprogramma super schuim, hotwax, protect & shine en glans spoelen. Ook kunt u de auto stofzuigen na het verwennen van uw voertuigen in onze wasboxen. Komt u ook snel eens aangereden bij Bliss Wash & Wax.

Intensief zeep wasprogramma auto's Ekeren, Antwerpen

Self carwash in Ekeren, Wommelgem en Wuustwezel

Bliss Wash & Wax is een jong bedrijf dat door het aanbieden van de nieuwste generatie wasbox installaties, gecombineerd met de beste ecologische zeep en waxproducten en een smetteloos onderhoud van onze borstels en boxen, gelooft in een super schone toekomst voor ons en uw auto. Wast u graag met de nodige voorzichtigheid, nauwkeurigheid en op uw eigen tempo uw wagen, dit gecombineerd met de beste producten? Dan bent u bij onze vestigingen aan het juiste adres. Komt u ook eens naar onze wasboxen of om te genieten van de volledig automatische installaties??

Onze diensten en service in Antwerpen en omstreken

Neem hier een kijkje naar het overzicht met onze wasprogramma's en kom snel eens aan voor: 

  • Intensief zeep wasprogramma auto's
  • Self carwash
  • Wasprogramma super schuim
  • Hotwax
  • Protect & shine
  • Glans spoelen
  • Auto stofzuigen
  • Wasboxen

De troeven in carwashing van Bliss Wash & Wax

Bij Bliss Wash & Wax hebben we een aantal troeven voor u. Zo worden onze vestigingen dagelijks onderhouden en schoongemaakt. Onze wasboxen hebben een open structuur, zijn goed zichtbaar vanaf de straat en staan onder camerabewaking. Onze installaties zijn van de nieuwste generatie. Elke console beschikt over een scherm waarop zowel instructies worden gegeven alsook een digitale klok verschijnt die aftelt. Zo kunt u steeds uw resterende wastijd in het oog houden. Zowel uw auto, motorfiets, scooter of caravan kan in onze wasboxen gereinigd worden. De maximumhoogte is 2,90 meter. En tot slot zijn al onze zeep- en wax producten  biologisch afbreekbaar. In onze vestiging in Ekeren bieden we u 5 wasboxen, in Wommelgem 6 wasboxen en in Wuustwezel 1 wasbox & 1 automatische wasstraat. Kom dus snel eens bij een van onze vestigingen langs om uw voertuig te laten blinken en schitteren!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Self carwash Ekeren, Antwerpen

Trefwoord
Intensief zeep wasprogramma auto's, Self carwash, Wasprogramma super schuim, Hotwax, Protect & shine, Glans spoelen, Auto stofzuigen, Wasboxen
Rubriek
Autowasserijen, Carwash
Openingstijden
Ma 07:00 - 22:00
Di 07:00 - 22:00
Wo 07:00 - 22:00
Do 07:00 - 22:00
Vr 07:00 - 22:00
Za 07:00 - 22:00
Zo 07:00 - 22:00
Contact