Contact
Naam
Tuinwerken Thierens
Adres
Bralstraat 6
Plaats
Verrebroek
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Aanleg van tuinen door Tuinwerken Thierens in Verrebroek Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een specialist voor de aanleg van uw tuin? Dan bent u bij Tuinwerken Thierens in Verrebroek aan het juiste adres. Deze specialist staat klaar voor de aanleg van tuinen, het onderhoud van tuinen, het ontwerpen van tuinen, opritten aanleggen, terrassen aanleggen, boomverzorging, de aanleg van kunstgras, de aanleg van grasmatten, aanplantingen en gazonaanleg. Deze specialistische groene vingers voeren alle projecten naar volledige tevredenheid uit, en de referenties liegen er dan ook niet om! Wilt u ook uw wens realiteit zien worden? Neem dan contact op en bespreek uw wensen en behoeften. Voor zowel particulieren als bedrijven en overheden staat dit team klaar.

Aanleg van tuinen - Tuinwerken Thierens, Verrebroek

Aanleg van tuinen in Verrebroek en omstreken

Van ontwerp tot realisatie, alles voor de aanleg van tuinen vindt u bij Tuinwerken Thierens onder één dak. Een unieke stadstuin, een strakke bedrijfstuin of een natuurlijk dakterras. Onder de vleugels van zaakvoerder Sam Thierens wordt elk project op maat van uw wensen uitgevoerd. Het team staat in voor totaalprojecten met een uitstekende nazorg. Neem gerust contact op en aarzel niet om een gratis offerte aan te vragen. Deze specialist staat graag tot uw dienst en zorgt er graag voor dat het gebied rond uw woning, kantoor en/of pand een heerlijk leefgebied wordt waar u en uw gezelschap of uw klanten kunnen genieten. 

Totaalrenovaties tuinen, uw droom wordt werkelijkheid

Is uw tuin toe aan een totaalrenovatie? Wellicht heeft u een woning of pand gekocht en is de tuin in een verwaarloosde toestand, of misschien heeft u jarenlang geen tijd of kans gezien om uw tuin te onderhouden. In dit geval is er een oplossing voor u, en dat is Tuinwerken Thierens. Specialist in ontwerp en uitvoering, creëert deze specialist graag uw droomtuin. Het maakt hierbij geen verschil of u een kleine of grote tuin wenst aan te pakken. Voor iedere grootte en ieder budget kunnen deze specialisten en kunstenaars uw tuin totaal renoveren. Neem contact op om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen. Geef uw project aan deze groenexpert en uw droom wordt werkelijkheid. 

Alle tuindiensten op een rij voor regio Oost-Vlaanderen

Wij nodigen u uit te kijken naar de realisaties van deze specialisten. Zij staan klaar om voor u aan de slag te gaan, neem contact op als u geïnteresseerd bent in:

  • Aanleg van tuinen
  • Onderhoud van tuinen
  • Ontwerpen van tuinen
  • Opritten aanleggen
  • Terrassen aanleggen
  • Boomverzorging
  • Aanleg van kunstgras
  • Aanleg van grasmatten
  • Aanplantingen
  • Gazonaanleg

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Aanleg van tuinen - Tuinwerken Thierens, Verrebroek

Trefwoord
Aanleg van tuinen, Onderhoud van tuinen, Ontwerpen van tuinen, Opritten aanleggen, Terrassen aanleggen, Boomverzorging, Aanleg van kunstgras, Aanleg van grasmatten, Aanplantingen, Gazonaanleg
Rubriek
Grondwerken, Snoeien en vellen van bomen, Tuinaanleg en tuinonderhoud, Afsluitingen en poorten, Aanleg van opritten en terrassen
Openingstijden
Ma 07.00 - 22.00 op afspraak
Di 07.00 - 22.00 op afspraak
Wo 07.00 - 22.00 op afspraak
Do 07.00 - 22.00 op afspraak
Vr 07.00 - 22.00 op afspraak
Za 07.00 - 22.00 op afspraak
Zo 07.00 - 22.00 op afspraak
Contact