Contact
Naam
Tuinen Smets
Adres
Speyestraat 7/A
Plaats
Maldegem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Tuinen Smets in Maldegem, voor een deskundige aanleg van tuinen, terras en meer in regio Oost-Vlaanderen

Heeft u een nieuwbouwwoning en wordt het tijd om de tuin aan te leggen, of heeft u de wens uw huidige tuin eens grondig te renoveren? Wees welkom bij Tuinen Smets in Maldegem, Oost-Vlaanderen. Uw tuinsector specialist, voor een deskundige aanleg van tuinen inclusief het aanleggen van terrassen en opritten, omheiningen en klinkerwerken. Onder onze tuinwerken valt ook uw gazonaanleg evenals professioneel tuinonderhoud hele jaar door. Beschikt u over een vijver? Schakel ons, als specialist vijveronderhoud, in om uw vijver tip top in orde te houden. We zien u graag snel voor een kennismaking.

Aanleg van tuinen Maldegem, Oost-Vlaanderen

Welkom bij Tuinen Smets uit Maldegem

Zelfwerkend zaakvoerder Maarten Smets staat aan het roer van hoveniersbedrijf Tuinen Smets. Met meer dan 5 jaar ervaring op de teller, kunnen zowel bedrijven als particulieren rekenen op een uitstekende service op tuingebied, passend bij uw budget. Met zijn groene vingers weet Maarten elke opdracht uit te voeren, volgens de wensen van zijn klanten. Van onderhoud en de aanleg van uw tuin of vijver, tot het aanleggen van looppaden, terrassen, opritten en omheiningen; elke opdracht is bespreekbaar en uitvoerbaar in elke gewenste stijl. Van landelijk en romantisch tot strak en onderhoudsvrij. Bovendien geniet u bij Maarten van een uitstekend advies op maat.

De aanleg van tuinen in regio Oost-Vlaanderen

Bij de aanleg van tuinen komt meer kijken dan enkel de beplanting. U wilt vast ook een mooi terras om van uw tuin te genieten, wellicht een vijver of speelhoek voor de kinderen en een looppad om door de tuin te wandelen. Na het maken van een inventarisatie van uw wensen en ideeën, zorgen we voor de complete uitvoering van uw opdracht van A tot Z. Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren heeft u tijdens de complete aanleg slechts met één aanspreekpunt te maken. Dat maakt de realisatie van uw nieuwe tuin wel zo overzichtelijk.

Een allround hoveniersbedrijf

U wilt natuurlijk het liefst het hele jaar door van uw tuin genieten. Daar helpen we u graag een handje bij met onze onderhoudsservice; waarbij u helemaal zelf bepaalt of u ons eenmalig uitnodigt of op frequente basis. Wij bieden al onze klanten binnen 50 kilometer van Maldegem o.a. de volgende diensten:

  • Gazonaanleg
  • Klinkerwerken
  • Omheiningen
  • Tuinonderhoud hele jaar door
  • Aanleg van tuinen
  • Tuinwerken
  • Specialist vijveronderhoud
  • Aanleggen van terrassen en opritten
  • Tuinsector specialist

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Gazonaanleg Maldegem, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Gazonaanleg, Klinkerwerken, Omheiningen, Tuinonderhoud hele jaar door, Aanleg van tuinen, Tuinwerken, Specialist vijveronderhoud, Aanleggen van terrassen en opritten, Tuinsector specialist
Rubriek
Tuinaanleg en tuinonderhoud, Tuinaanleg & -onderhoud, Aanleg van opritten, Aanleg van opritten en terrassen, Tuinaanleg
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Contact