Contact
Naam
Brasserie 't Mouterijtje
Adres
Kapucijnenstraat 25 A
Plaats
Kortrijk
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Beleef de brasserie in de buurt bij Brasserie 't Mouterijtje in Kortrijk West-Vlaanderen

Heeft u zin in een heerlijk ontspannen moment waarbij u kunt genieten van de beste dranken en gerechten? Kom dan naar Brasserie 't Mouterijtje in Kortrijk. Met een uitgebreid en lekker alcohol en frisdrank menu kunt u van iedere minuut genieten bij dit à-la-carterestaurant. Wij heten u van harte welkom te genieten van deze brasserie met terras waar u de lekkerste pasta vindt en een heerlijk snackmenu voor tussendoor en/of naast uw drankje. Kortom, met een vlees en vis menu en altijd verse gerechten is Brasserie 't Mouterijtje dé brasserie in de buurt en de beste plek om te genieten van de lekkerste tapas tot aan de lekkerste desserts. 

Lekkerste tapas Kortrijk, West-Vlaanderen

Brasserie in de buurt in Kortrijk

Brasserie 't Mouterijtje is open van vrijdag tot en met dinsdag. De sluitingstijd is officieel 20:00, maar bij voldoende klanten blijft Brasserie 't Mouterijtje langer open. Op deze dagen bent u zeer welkom plaats te nemen en te genieten van deze brasserie in de buurt. Heeft u zin in een drankje na het werk of sporten? Schuif dan zeker aan op het terras of in binnen in de zeer sfeervolle brasserie. Voor een ieder uit Kortrijk en omgeving is Brasserie 't Mouterijtje een vaste waarde, maar komt u niet uit de buurt en bent u wel in de omgeving? Laat deze kans dan zeker niet aan u voorbij gaan en geniet van het voortreffelijke menu met dagverse gerechten en het heerlijke drankenmenu. Neem alvast een kijkje naar het menu en laat het water u al in de mond lopen. U vindt hier altijd iets heerlijks om van te genieten, voor u en uw (volledige) gezelschap.

Het prachtige interieur & de heerlijke sfeer 

Wij nodigen u van harte uit om te komen genieten bij Brasserie 't Mouterijtje. Niet alleen van al het lekkers van de menu- en drankenkaart, maar ook van het prachtige interieur, de sfeervolle omgeving en de locatie. Neem een kijkje naar de fotogalerij van 't Mouterijtje en voel uzelf al thuis in deze brasserie. Of u nu in Kortrijk woont, een dagje in Kortrijk op stap bent of deze plek passeert, het is voor al uw zintuigen een fantastische beleving om hier aan te komen en uzelf volledig te ontspannen. Geef uzelf en uw gezelschap een mooi geschenk en een heerlijke ervaring. Het team van Brasserie 't Mouterijtje staat klaar om u van een fijne en warme ontvangst te voorzien.

Kom langs, proef, ervaar en geniet in West-Vlaanderen

Brasserie 't Mouterijtje brengt u graag een heerlijke ervaring en beleving bij deze brasserie in de buurt! Voor grote groepen verzoeken wij u contact op te nemen voor het maken van een reservering. U kunt hierbij ook direct een keuzemenu voor uw volledige gezelschap organiseren, zodat de keuken van 't Mouterijtje perfect voorbereid is voor u en uw gezelschap. Kom langs, ervaar en geniet hier van:

  • Alcohol en frisdrank menu
  • À-la-carterestaurant
  • Brasserie met terras
  • Lekkerste pasta
  • Snackmenu
  • Vlees en vis menu
  • Verse gerechten
  • Lekkerste tapas
  • Lekkerste desserts

Neem gerust contact op voor meer informatie of een het maken van een reservering. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Brasserie in de buurt Kortrijk, West-Vlaanderen

Trefwoord
Alcohol en frisdrank menu, À-la-carterestaurant, Brasserie met terras, Lekkerste pasta, Snackmenu, Vlees en vis menu, Verse gerechten, Brasserie in de buurt, Lekkerste tapas, Lekkerste desserts
Rubriek
Café, Eetcafés, Restaurants, Brasserie
Openingstijden
Ma 11:00 - 02:00
Di 11:00 - 02:00
Wo gesloten
Do gesloten
Vr 11:00 - 02:00
Za 11:00 - 02:00
Zo 11:00 - 02:00
Contact