Contact
Naam
Star Garage
Adres
De Francqueslei 189
Plaats
Deurne
Provincie
Antwerpen
Social Media

Zoekt u de beste autogarage? Star Garage in Deurne voor herstellingen aan alle auto's

Het gebeurt iedere autobezitter een keer, u heeft autopech. Geen zorgen maar neem direct contact op met Star Garage en u wordt direct en waar mogelijk ter plekke geholpen. Ook voor autokeuringen dé autogarage. Van carrosserie kennis tot export auto en aankoop auto de beste adviseur en garage voor herstellingen. Band lek, beschadigd of wenst u over te gaan naar zomer- of winterbanden? Voor banden verwisselen en ook autoruiten vervangen, auto reparatie en onderhoud Oldtimers is dit uw adres in Deurne Antwerpen. 

De autogarage met herstellingen aan alle auto's

U heeft pech of een onderhoudsbeurt nodig en u wenst dit graag in de regio te doen, dan zou het voor een ware specialist niet uit moeten maken welk merk uw auto heeft. Bij Star Garage vindt u deze kennis, kunde en service, welk automerk u ook rijdt, dit team specialisten staat voor u klaar. Ter plaatse bij pech en voor onderhoud en APK in de garage. U bent altijd van harte welkom. Is het een kleine herstelling? Onder het genot van een kopje koffie kunt u vaak wachten tot uw reparatie is uitgevoerd. 

Export en aankoop service voor u

Bij export denkt met vaak aan verkoop, dit is zeker mogelijk via Star Garage, maar wellicht verscheept u uw auto omdat u zich in het buitenland gaat vestigen. Ook dan doet u een beroep op Star Garage en alle documentatie en het transport wordt tot in de puntjes voor u verzorgt, vraag een vrijblijvende offerte voor het exporteren van uw auto. En als u een auto aan wil schaffen, dan wilt u er wel zeker van zijn dat uw nieuwe bolide in de best mogelijke staat is, laat u adviseren en laat Star Garage uw aan te schaffen auto eerst nakijken, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Of koop direct bij Star Garage en wees er zeker van dat u een gedegen aanschaf doet. 

Alle services en hulp van Star Garage

Voor al uw auto vraagstukken en wensen kunt u terecht bij Star Garage, neem contact op bij of voor:

  • Autopech
  • Autokeuringen
  • Autogarage
  • Carrosserie
  • Export auto
  • Aankoop auto
  • Banden verwisselen
  • Autoruiten vervangen
  • Auto reparatie
  • Onderhoud Oldtimers

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Autogarage - Stargarage, Deurne

Trefwoord
Autopech, Autokeuringen, Autogarage, Carrosserie, Export auto, Aankoop auto, Banden verwisselen, Autoruiten vervangen, Auto reparatie, Onderhoud Oldtimers
Rubriek
Garages, Autohandel, Autodealer, Auto - Opkoper
Openingstijden
Ma 10:00 - 19:00
Di 10:00 - 19:00
Wo 10:00 - 19:00
Do 10:00 - 19:00
Vr 10:00 - 19:00
Za 10:00 - 19:00
Zo gesloten
Contact