Contact
Naam
't Gouden Mandeken
Adres
Grote Markt 7
Plaats
Diksmuide
Provincie
West-Vlaanderen

‘t Gouden Mandeken, oergezellige brasserie in hartje Diksmuide voor een lekkere lunch of smaakvol diner

Kunt u ook zo genieten van op restaurant gaan? Loop dan zeker eens binnen bij café ‘t Gouden Mandeken in Diksmuide. In onze brasserie is iedereen welkom, dat ziet u niet alleen terug in onze gevarieerde menukaart, maar merkt u ook aan de gezellige sfeer. Op ons café met terras, geniet u in de zomer van een verkoelend glas alcohol; terwijl wij als sportcafé dienst doen bij grote wedstrijden. Vrienden, collega’s en familie komen samen in ons drinkcafé, voor een gezellige lunch, borrel en heerlijke hapjes en gerechten. Voor een eetcafé waar u zich zeker direct thuis voelt, gaat u langs bij ‘t Gouden Mandeken.

Cafe Diksmuide, West-Vlaanderen

Sfeervolle brasserie in hartje Diksmuide

De sfeer bij ‘t Gouden Mandeken, wordt al meteen gezet door het prachtige pand waar wij in vertoeven. Al sinds de 15e eeuw doet dit pand al dienst als herberg voor de hongerige passanten. Als uitbaters zetten wij, Marianne en Peter, deze traditie graag voort en veroveren uw hart met de lekkerste hapjes, bistro- en tearoom gerechten. Wandel na een bezoekje aan het museum Aan de IJzer in tien minuutjes naar onze brasserie of bekijk het Begijnhof en de Sint-Niklaaskerk en plof, na een wandeling in het mooie stadspark, neer in onze brasserie voor een zalige lunch of heerlijk diner.

Uit eten met het hele gezin in West-Vlaanderen

Onze gevarieerde menukaart biedt iets lekkers voor iedereen. Heeft u trek in een klein gerechtje? Kies dan voor onze croques monsieur, dikbelegde stutte, verwarmende kom soep of een hamburger bijvoorbeeld. Liever uitgebreid bourgondisch genieten van klassiekers als vol-au-vent, stoofvlees, steak of een vispannetje? Dan maakt onze chef deze gerechten met liefde voor u klaar. Voor de zoetekauwen serveren wij verse wafels, pannenkoeken en zalige ijscoupes. Ook de kleintjes worden niet vergeten met onze gerechtjes als spaghetti en frikandel met frieten en appelmoes. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij hebben het zeker op ons menu staan.

Ook voor als u iets te vieren heeft

Organiseert u een feest of bijeenkomst? Informeer dan eens naar onze ijskar. Wij komen bij u op locatie en scheppen de heerlijkste artisanale ijsjes voor u en uw gasten. Zo maakt u het feest helemaal compleet. Al onze gasten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Brasserie
  • Café
  • Sportcafé
  • Eetcafé
  • Alcohol
  • Café met terras
  • Drinkcafé

Wilt u graag een tafeltje reserveren of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Brasserie Diksmuide, West-Vlaanderen

Trefwoord
Brasserie, Cafe, Sportcafe, Eetcafe, Alcohol, Cafe met terras, Drinkcafe
Rubriek
Eetcafés, Restaurants, Bistro, Brasserie
Openingstijden
Ma 07:00 - 22:00
Di 09:00 - 22:00
Wo 09:00 - 22:00
Do 09:00 - 22:00
Vr 09:00 - 22:00
Za 09:00 - 22:00
Zo 09:00 - 22:00
Contact