Contact
Naam
Leffe Beach
Adres
Zeedijk 153 A
Plaats
Oostende
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Geniet van dagverse gerechten en heerlijk bier bij Brasserie Leffe Beach Oostende!

Zin in een heerlijke ontspannen middag aan zee? Kom naar Brasserie Leffe Beach, waar u kunt genieten van een drankje, een hapje en het uitzicht op zee. De keuken is open vanaf 12.00 uur en het team staat klaar de beste huisgemaakte garnaalkroketten, verse visgerechten, verse wafels en pannenkoeken te maken. Ook voor tapas en dagverse culinaire gerechten bent u welkom. Er worden alleen huisgemaakte producten aangeboden en voor de kleintjes zijn er speciale kindergerechten. Kom naar deze gezellige brasserie en Tea room met zonneterras uitzicht op de zee. 

Huisgemaakte garnaalkroketten Oostende

Een uitgebreid menu met dagverse gerechten

Zoals de naam doet vermoeden zit u hier goed voor een heerlijke Leffe van de tap, maar ook de speciaal bieren van Leffe op de fles, en vele anderen, zijn altijd op voorraad. Kom langs en geniet van een drankje en kijk naar het uitgebreide menu, er is voor ieder een passend gerecht, van tapas tot een uitgebreid culinair diner. Wat is er fijner dan heerlijk genieten van het uitzicht op zee en u in de watten laten leggen door deze kundige keuken met uitsluitend verse producten en huisgemaakte gerechten. Laat u verrassen door heerlijke tapas gerechten, verse visgerechten, of huisgemaakte garnaalkroketten.

Geniet en geef deze ervaring cadeau

Kent u Brasserie Leffe Beach en wordt u er ook zo blij van? Of komt u binnenkort aan en gaat u de heerlijkheden uit eerste hand ervaren? Welke situatie ook op u van toepassing is, als u iemand echt wil verrassen, dan geeft u hen een cadeaubon van Leffe Beach. Bestel uw cadeaubon direct via de website. De cadeaubon heeft een waarde van 10, 20, 50 of 100 euro waarde en is minimaal 1 jaar geldig. De cadeaubon wordt bezorgd aan u, zodat u ze persoonlijk kan afgeven aan wie u wilt.

 Gezellige brasserie Oostende

U wordt uitgenodigd voor de heerlijkheden bij Brasserie Leffe Beach:

  • Huisgemaakte garnaalkroketten
  • Verse visgerechten
  • Verse wafels
  • Verse pannenkoeken
  • Gezellige brasserie
  • Tea room met zonneterras uitzicht op de zee
  • Tapas gerechten
  • Dagverse gerechten
  • Huisgemaakte producten
  • Speciale kindergerechten

Het restaurant is rolstoeltoegankelijk en huisdieren worden toegelaten. Waar wacht u nog op? Kom naar Oostende en geniet!

Neem gerust contact op voor meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Tea room met zonneterras uitzicht op de zee West-Vlaanderen

Trefwoord
Huisgemaakte garnaalkroketten, Verse visgerechten, Verse wafels, Verse pannenkoeken, Gezellige brasserie, Tea room met zonneterras uitzicht op de zee, Tapas gerechten, Dagverse gerechten, Huisgemaakte producten, Speciale kindergerechten
Rubriek
Restaurants, Tea-rooms, Brasserie
Openingstijden
Ma gesloten
Di gesloten
Wo 10.00 - 21.00
Do 10.00 - 21.00
Vr 10.00 - 21.00
Za 10.00 - 21.00
Zo 10.00 - 21.00
Contact