Contact
Naam
Thuisverpleging Mieke
Adres
Spei 63
Plaats
Waregem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Thuisverpleging Mieke in Zulte, voor kwaliteit zorg aan huis van een professioneel, vertrouwd team

Heeft u zorg nodig, maar wilt u het liefst in een vertrouwde omgeving blijven? Vertrouw dan op de ruime ervaring en expertise van Thuisverpleging Mieke. Deze thuisverpleging biedt hulp aan huis en staat garant voor kwalitatieve en persoonlijke zorg. U kunt onder andere op het kleine, gemotiveerde team rekenen voor hulp mindervaliden, palliatieve zorg, stomazorg en medicatiezorg. Ook kunt u op de wondspecialist vertrouwen voor kwalitatieve wondzorg. Daarnaast helpt het specialistische team graag met een poortkatheter aanbrengen en steunkousen aan en uitdoen. Neem gerust contact op voor zorg aan huis.

Hulp aan huis Zulte, Oost-Vlaanderen

Een vertrouwd team werkzaam in Zulte

Thuisverpleging Mieke beschikt over een professioneel, betrokken team met een hart voor mensen. Het enthousiaste team zet zich elke dag in om u de beste persoonlijke zorg te geven. De verpleegkundigen maken alle tijd vrij die u nodig heeft en zijn een luisterend oor. Door de kleinschaligheid van het team, wordt u altijd behandeld door een vertrouwd gezicht. Hierdoor is het mogelijk om u echt te leren kennen en zult u zich comfortabeler voelen tijdens de verzorging. Daarnaast leert het team zo ook uw situatie door en door kennen. Zo kan het team de zorg optimaal op uw wensen en noden afstellen. 

Kwaliteit zorg aan huis en kostenregeling

Wanneer u kiest voor Thuisverpleging Mieke, kiest u voor kwaliteitsvolle zorg. Het enthousiaste team staat voor u klaar en zet graag dat stapje extra om de zorg te kunnen bieden die u nodig heeft. Het team beschikt over veel ervaring en past zich aan naar uw situatie. Om u de beste zorg te garanderen, worden de verplegers regelmatig bijgeschoold. Hierdoor beheerst het team altijd de nieuwste technieken. Indien u bent aangesloten bij een mutualiteit, betaalt u zelf niets voor de zorgen. Thuisverpleging Mieke werkt met alle mutualiteiten en factureert alles rechtstreeks bij uw ziekenfonds

Diensten Thuisverpleging Mieke in regio Oost-Vlaanderen

Thuisverpleging Mieke heeft een ruim zorgaanbod en staat voor u klaar met zorg op maat van uw noden en wensen. Hierbij kunt u rekenen op een persoonlijke, warme aanpak. U kunt onder andere terecht voor:

  • Hulp aan huis
  • Steunkousen aan en uitdoen
  • Poortkatheter aanbrengen
  • Palliatieve zorg
  • Stomazorg
  • Medicatiezorg
  • Wondzorg
  • Hulp mindervaliden
  • Zorg aan huis

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Zorg aan huis Zulte, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Hulp aan huis, Steunkousen aan en uitdoen, Hulp mindervaliden, Wondspecialist, Poortkatheter aanbrengen, Palliatieve zorg, Stomazorg, Medicatiezorg, Wondzorg, Zorg aan huis
Rubriek
Thuiszorg, Verpleegkundige - particulier, Thuisverpleging
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact