Contact
Naam
Alfadoor
Adres
Landbouwstraat 58
Plaats
Hamme
Provincie
Oost-Vlaanderen
Website

Alfadoor in Hamme, voor de beste hekken, toegangspoorten en rolluiken

Bent u op zoek naar een expert in poorten? Dan bent u bij Alfadoor in Hamme aan het juiste adres! Het professionele bedrijf is gespecialiseerd in de installatie van industriële poorten, maar ze zijn u ook van dienst met de herstelling en onderhoud van poorten. U heeft hier onder andere de keuze uit spiraalpoorten, snelrolpoorten, garagepoorten en sectionaalpoorten. Het ervaren team is in te schakelen voor het plaatsen van toegangspoorten; met een toegangspoort kunt u uw terrein of woning afsluiten. U heeft bij Alfadoor ook de mogelijk om een poort van rolluiken te plaatsen bijvoorbeeld voor uw garage. Bij de experts bent u verzekerd van onderhoudsvriendelijke poorten die er ook nog is prachtig uit zien.

Uiteenlopende diensten bij Alfadoor

Ben je in de omgeving van Hamme op zoek naar een specialist op dit gebied, dan bent u bij Alfadoor aan het juiste adres. Hun jarenlange ervaring met betrekking tot het installeren, onderhouden en herstellen van industriële poorten werpt keer op keer zijn vruchten af. U krijgt hier deskundig advies over de beste keuze voor uw bedrijf en geniet van een snelle service en een grondige analyse. Alfadoor komt binnen de 24 uur bij u langs, bespreken uw wensen en kijken vervolgens naar de verschillende mogelijkheden. Hoewel ze vooral voor zakelijke klanten werken, kunnen ook particulieren bij ons terecht. Alfadoor is u onder andere van dienst met het plaatsen van:

  • Rolluiken
  • Sectionaalpoorten
  • Industriële poorten
  • Garagepoorten
  • Toegangspoorten
  • Snelrolpoorten
  • Spiraalpoorten
  • Onderhoudsvriendelijke poorten

Een goede selectie poorten in Hamme

Alfadoor voorziet in het plaatsen van snelrolpoorten. Een snelrolpoort is een poort die snel opent en sluit. Dit zorgt ervoor dat u minder warmte verliest en ruimtes sneller worden afgesloten. Deze poorten zijn vooral geschikt voor industriële omgevingen die vlot bereikbaar moeten zijn, terwijl de isolerende eigenschappen niet verloren mogen gaan. Ook is het bij Alfadoor mogelijk om sectionaalpoorten te laten plaatsen. Sectionaalpoorten zijn poorten die uit verschillende onderdelen bestaan. De onderdelen of panelen zijn met elkaar verbonden door middel van scharnieren. Hierdoor is het mogelijk om de panelen los van elkaar te laten bewegen. Het openen van de poort neemt heel weinig ruimte in beslag aangezien de poort richting het plafond opent. 

Herstelling en onderhoud van poorten bij Alfadoor

De snelrolpoorten van Alfadoor hebben het voordeel dat ze zorgen voor een snelle toegang, een constant binnenklimaat en de poorten zeer onderhoudsvriendelijk. Sectionaalpoorten zijn energiebesparend, hebben een makkelijke bediening en zijn ruimtebesparend. U heeft bij Alfadoor de keuze uit de poort die het beste bij u past. Verder bieden ze klanten een totaalservice. Ze geven niet alleen deskundig advies met betrekking tot de aanschaf van een poort, maar komen deze vervolgens ook plaatsen. Daarnaast verzorgen ze het jaarlijkse onderhoud van een poort en helpen ze op die manier de levensduur van de poort significant te verlengen. Ook de energiefactuur profiteert van de onderhoudsservice. Naast preventief onderhoud zijn de professionals ook in te schakelen wanneer er een storing optreedt. De ervaren specialisten staan dan binnen de 24 uur voor u klaar en verhelpen het probleem vakkundig. Alfadoor in Hamme is gespecialiseerd in het installeren, herstellen en onderhouden van poorten.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

Sectionaalpoorten Hamme, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Garagepoorten, Industriële poorten, Rolluiken, Poorten, Spiraalpoorten, Sectionaalpoorten, Snelrolpoorten, Onderhoudsvriendelijke poorten, Toegangspoorten, Herstelling en onderhoud van poorten
Rubriek
Poorten, Kanteben, Schuifdeuren, Automatisatie Hekken & Poorten
Openingstijden
Ma 08.00 - 17.00 op afspraak
Di 08.00 - 17.00 op afspraak
Wo 08.00 - 17.00 op afspraak
Do 08.00 - 17.00 op afspraak
Vr 08.00 - 17.00 op afspraak
Za 08.00 - 17.00 op afspraak
Zo 08.00 - 17.00 op afspraak
Contact