Contact
Naam
DAMBOUW Bvba
Adres
Heibloemstraat 34
Plaats
Nijlen
Provincie
Antwerpen
Website

Dambouw BVBA uit Nijlen, Antwerpen voor badkamers en keukens op maat, tegelwerken, schilderwerken en meer

Voor al uw projecten in Antwerpen en omgeving staat Dambouw uit Nijlen voor u klaar. Als het met bouw en bouwen te maken heeft, zorgt dit team voor resultaat. Van totaalproject tot specifieke opdrachten, alles volledig naar uw wens en behoefte. Er wordt gewerkt met een team specialisten en samen kunnen zij tot in detail uw badkamers en keukens op maat maken, huizen bouwen, zwembaden aanleggen, volledige elektrische installaties aanleggen, de loodgieterij en sanitair plaatsen, herstellen en onderhouden, ramen en deuren plaatsen in pvc, hout en aluminium, vloeren leggen, plafonds en alle afwerkingen binnenshuis voor u uitvoeren, pleisterwerken en plamuurwerken. Van vloerder tot dakrenovatie, dit team maakt het voor u waar. 

Badkamers op maat Nijlen, Antwerpen

Plafonds en alle afwerkingen binnenshuis

Voor daken en plafonds staat deze bouwer tot uw dienst. Wat is uw wens renoveren, herstellen of heeft u een lekkage? Voor alle platte daken, nieuwe daken, dakrenovatie, dakpannen en ander soort dakbedekking komen zij graag aan. Want een huis is niet compleet zonder een dak, en volgens deze bouwer niet compleet zonder een goed onderhouden dak. Vraag naar de onderhoudspakketten voor uw dak, als problemen voorkomen kunnen worden door goed onderhoud, dan spaart u kosten en kunt u zorgeloos genieten. Dambouw zorgt voor de beste bescherming van uw thuis.
En wenst u in het interieur verandering aan het plafond, of een nieuw plafond? Gyproc, bekleding, of strak gestuct, wat uw wens ook is, het team zorgt dat alles er piekfijn uitziet.

Huizen bouwen in beton

Iedere fundering heeft beton nodig, ieder huis heeft een fundering nodig. Goed kunnen werken met beton, vraagt scholing, passie en vooral heel veel ervaring. Voor elke mogelijke toepassing staat het team van Dambouw voor u klaar, gespecialiseerd in bouw en beton kunnen zij uw project verstevigen, structureren en een modieuze stoere toets geven. Wat uw betonwens ook is, welke fundering u ook nodig heeft. Voor het huis, het zwembad of de kelder, deze specialisten maken het. Beton heeft vele mogelijkheden en afhankelijk van uw wens, wordt deze mogelijkheid realiteit. 

Specialisaties en realisaties

Graag zetten wij alle specialisatie voor u op een rij

  • Badkamers op maat
  • Keukens op maat
  • Huizen bouwen
  • Zwembaden aanleggen
  • Volledige elektrische installaties
  • Loodgieterij en sanitair
  • Ramen en deuren in pvc, hout en aluminium
  • Vloeren leggen en vloerder
  • Plafonds en alle afwerkingen binnenshuis
  • Pleisterwerken en plamuurwerken

Als u de link van de specialisatie volgt, kunt u genieten van de prachtige realisaties van het team van Dambouw BVBA.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Volledige elektrische installaties Nijlen, Antwerpen

Trefwoord
Badkamers op maat, Keukens op maat, Huizen bouwen, Zwembaden aanleggen, Volledige elektrische installaties, Loodgieterij en sanitair, Ramen en deuren in pvc, hout en aluminium, Vloeren leggen en vloerder, Plafonds en alle afwerkingen binnenshuis, Pleisterwerken en plamuurwerken
Rubriek
Airconditioning, Vloerverwarming, Bezettingswerken, Schilderwerken, Tegelwerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact