Contact
Naam
Dental Art work
Adres
Breestraat 28/2
Plaats
Hasselt
Provincie
Limburg
Mobiel
E-mail

Dental Art Work In Hasselt, gespecialiseerd in esthetische prothesen en prothesen op implantaat structuren

Dental Art Work is gespecialiseerd in esthetische prothesen. Geen enkel gebit is gelijk en voor ieder tandprobleem is er een oplossing. U kunt terecht voor herstellingen van kunst prothesen of voor kunstgebitten op maat van uw gebit gemaakt. Ook voor aanpassingen tand prothesen kunt u direct terecht bij de tandtechnicus in Hasselt. Dental Art Work is een eenmanszaak met een gedreven tandtechnicus aan het roer. Christophe Roucourt zit ruim dertig jaar in het vak. De kunstgebitten volledig met de hand gemaakt vergen ervaring en precisie. Door middel van bijscholingen en opleidingen is de zaakvoerder steeds op de hoogte van de nieuwste technieken. Bij Dental Art Work krijgt elke patiënt een individuele en persoonlijke aanpak. Moet uw uitneembare tand prothese herstelt worden? Dat is zo gefikst bij Dental Art Work! Het is ook mogelijk om prothesen op implantaat structuren voor u op maat te laten maken. Dental Art Work levert ook aan professionals.

Gespecialiseerd in esthetische prothesen - Dental Art work, Hasselt

Gespecialiseerd in esthetische prothesen

Dental Art Work is gespecialiseerd in esthetische prothesen en prothesen op implantaat structuren. Hierbij houden we niet alleen rekening met het esthetisch aspect, maar denken we ook aan het functionele. Uiteraard kloppen niet alleen patiënten aan bij Dental Art Work in Hasselt, maar rekenen ook professionals op onze diensten. Zij bestellen chirurgische boorsjablonen, directloadings en uitneembare en verschroefbare tandprothesen.

Persoonlijke aanpak

Uw kunstgebit moet als gegoten zitten, functionaliteit en comfort staan daarbij voorop. Het kunstgebit wordt volledig met de hand gemaakt, op maat van uw gebit. Tandbederf, een val of veroudering: oorzaken zijn er legio. Om comfort te garanderen of om een prachtig gebit te behouden, is een kroon of een prothese de beste oplossing. Maak vandaag nog een afspraak met Dental Art Work uit Hasselt en geniet binnenkort van een prachtig gebit.

Herstellingen of aanpassingen

Of het nu gaat om aanpassingen tand prothesen of herstelling van uw kunstgebit, u kunt rekenen op het professionele maatwerk van de tandtechnicus. Neem vrijblijvend contact op voor het diverse aanbod van Dental Art Work:

  • Herstellingen van kunst prothesen
  • Prothesen op implantaat structuren
  • Kunstgebitten volledig met de hand gemaakt
  • Kunstgebitten op maat van uw gebit
  • Aanpassingen tand prothesen
  • Uitneembare tand prothese
  • Gespecialiseerd in esthetische prothesen

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op! Ook kunt u in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier.

Gespecialiseerd in esthetische prothesen - Dental Art work, Hasselt

Trefwoord
Herstellingen van kunst prothesen, Prothesen op implantaat structuren, Kunstgebitten volledig met de hand gemaakt, Kunstgebitten op maat van uw gebit, Aanpassingen tand prothesen, Uitneembare tand prothese, Gespecialiseerd in esthetische prothesen
Rubriek
Tandheelkunde, Tandartsen
Openingstijden
Ma 09:00 - 19:00
Di 09:00 - 19:00
Wo 09:00 - 19:00
Do 09:00 - 19:00
Vr 09:00 - 19:00
Za 13:00 - 17:00
Zo gesloten
Contact